Șterge profiluri de clienți
În acest ghid, vei afla cum să elimini clienți din spațiul tău de lucru. Clienții șterși sunt eliminați din Lista de clienți, dar vânzările, programările și recenziile lor anterioare rămân în evidențele tale.
În acest articol
Ștergerea unui singur client
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, mergi la Clienți.
- Selectează Lista de clienți din panoul de meniu din stânga.

- Fă clic pe profilul unui client pentru a vizualiza detaliile profilului acestuia.
- În vizualizarea clientului, faceți clic pe Acțiuni și selectați Șterge client.

- Dă clic pe Șterge în fereastra pop-up pentru a confirma.

Odată șters, clientul va fi eliminat din Lista de clienți, dar vânzările, programările și recenziile sale anterioare rămân în spațiul tău de lucru.
Întrebări frecvente
Dacă un membru al echipei a șters profilul, numele său va apărea în profilul clientului șters în fila Detalii despre client. Dacă nu este afișat niciun nume, înseamnă că clientul și-a șters propriul cont Fresha.
Dacă ștergi din greșeală un client și ai nevoie de ajutor pentru a-i recupera informațiile, te rugăm să contactezi echipa noastră de Asistență pentru ajutor.
Ștergerea unui client blocat va elimina blocarea, permițându-i să efectueze din nou rezervări online la tine. Dacă vrei să împiedici un client să facă rezervări în viitor, cel mai bine este să îi păstrezi profilul și să utilizezi funcția de blocare în loc să îl ștergi.

