Blochează clienții să facă programări
În acest ghid, vei afla cum să blochezi clienții pentru a gestiona cine poate efectua programări la afacerea ta.
În acest articol
Cum funcționează blocarea clienților
Blocarea unui client îl împiedică să facă programări online la afacerea ta. Dacă un membru al echipei încearcă să facă o programare în magazin pentru un client blocat, va vedea o notificare cu motivul blocării și poate alege dacă să continue cu rezervarea.
Clientul rămâne în Lista de clienți, permițându-vă să păstrați istoricul complet al activității sale. Clienții blocați nu sunt notificați cu privire la blocare; în schimb, atunci când încearcă să facă o rezervare, vor vedea un mesaj „A apărut o eroare” cu datele de contact ale afacerii tale.
Blochează un client
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, accesează Clienți.
- Selectează Lista de clienți din panoul de meniu din stânga.

- Dă clic pe profilul unui client pentru a vedea detaliile profilului său.
- În vizualizarea clientului, dă clic pe Acțiuni și selectează Blochează clientul.

- În fereastra pop-up Blochează clientul, selectează un motiv al blocării.

- Dă clic pe butonul Blochează pentru a confirma. Starea blocat va apărea în profilul clientului.

Odată blocat, clientul nu va mai putea efectua rezervări la afacerea ta. Profilul său va rămâne în Lista de clienți, cu starea de blocare vizibilă pentru echipa ta. Pentru a deblochea clientul, urmește aceiași pași și selectează Deblochează din meniul Acțiuni.
Întrebări frecvente
Da, poți bloca sau debloca un client direct din programarea sa din calendarul tău. Deschide programarea și fă clic pe numele clientului pentru a-i vizualiza profilul. De acolo, selectează Acțiuni și alege Blochează clientul.
În loc să blochezi, ia în considerare trecerea la soluția noastră de procesare a plăților și activarea protecției împotriva neprezentării și anulării cu întârziere. Acest lucru poate ajuta la reducerea neprezentărilor cu până la 90%.
Da, starea de blocare și motivul vor fi vizibile pentru toți membrii echipei care au acces la profilul clientului.
Da, clienții blocați pot avea în continuare programări rezervate manual de către echipa ta.


