Adăugarea de fișiere la profilurile clienților
În acest ghid, vei afla cum să încarci documente și imagini în profilurile clienților.
În acest articol
Cum funcționează fișierele
Fișierele îți permit să stochezi în siguranță documente și imagini în profilul unui client. Le poți utiliza pentru a salva fotografii înainte și după sau orice alte înregistrări relevante. Fișierele încărcate sunt vizibile numai pentru echipa ta și rămân atașate la profilul clientului pentru consultare ulterioară.
Adaugă un fișier la un profil de client
- Deschide profilul unui client din Lista de clienți.
- În panoul de meniu al vizualizării profilului clientului, faceți clic pe Documente și selectați Fișiere din listă.

- Fă clic pe butonul Adaugă din partea de sus a panoului din dreapta pentru a încărca un fișier nou.

- Alege un fișier de pe dispozitivul tău pentru a-l adăuga. Poți încărca o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv CSV, PDF, XLS, XLSX, JPG, PNG și JPEG.
Odată încărcat, fișierul va apărea în profilul clientului în secțiunea Fișiere și poate fi vizualizat de echipa ta în orice moment.
Gestionează fișierele clienților
- Deschide profilul unui client din Lista de clienți.
- În panoul de meniu al vizualizării profilului clientului, faceți clic pe Documente și selectați Fișiere din listă.

- Utilizează bara de căutare pentru a găsi un fișier sau utilizează comutatorul pentru a ajusta vizualizarea între listă și grilă.
- Dă clic pe Acțiuni (trei puncte) lângă fișier și selectează una dintre următoarele opțiuni:
- Previzualizează fișierul: Vizualizează conținutul încărcat. Documentele CSV, PDF, XLS și XLSX vor trebui descărcate pentru a fi vizualizate.
- Redenumește fișierul: Actualizează numele fișierului în fereastra pop-up, apoi dă clic pe butonul Redenumește pentru a salva.
- Descarcă fișierul: salvează fișierul pe dispozitivul tău. Va apărea în folderul tău de descărcări.
- Ștergere: Eliminați definitiv fișierul din profilul clientului. Apasă pe butonul Șterge pentru a reconfirma.

Odată gestionat, fișierul va reflecta orice actualizare din profilul clientului și va rămâne accesibil echipei tale sau va fi eliminat dacă este șters.
Întrebări frecvente
Odată ce fișierele sunt șterse, acestea sunt eliminate din profilul clientului și nu pot fi recuperate.
Fișierele sunt păstrate private, astfel încât echipa ta să le poată vizualiza intern, în timp ce clienții nu le vor vedea.



