Slet kundeprofiler
I denne vejledning får du mere at vide om, hvordan du fjerner kunder fra dit arbejdsområde. Slettede kunder fjernes fra din kundeliste, men deres tidligere salg, aftaler og anmeldelser forbliver i dine optegnelser.
I denne artikel
Slet en enkelt kunde
- Gå til Kunder i hovedmenuen til venstre på skærmen.
- Vælg Kundeliste i menuen til venstre.

- Klik på en kundes profil for at se vedkommendes profildetaljer.
- I kundevisningen skal du klikke på Handlinger og vælge Slet kunde.

- Klik på Slet i pop op-vinduet for at bekræfte.

Når kunden er slettet, fjernes vedkommende fra din kundeliste, men tidligere salg, aftaler og anmeldelser forbliver i dit arbejdsområde.
Ofte stillede spørgsmål
Hvis en medarbejder slettede profilen, vises vedkommendes navn i den slettede kundes profil under fanen Kundeoplysninger. Hvis der ikke vises noget navn, betyder det, at kunden har slettet sin egen Fresha-konto.
Hvis du ved et uheld sletter en kunde og har brug for hjælp til at gendanne vedkommendes oplysninger, bedes du kontakte vores supportteam for at få hjælp.
Hvis du sletter en blokeret kunde, fjernes blokeringen, så kunden igen kan booke online hos dig. Hvis du ønsker at forhindre en kunde i at booke i fremtiden, er det bedst at beholde vedkommendes profil og bruge funktionen Bloker i stedet for at slette den.

