Bloker kunder, så de ikke kan booke
I denne vejledning får du mere at vide om, hvordan du blokerer kunder for at administrere, hvem der kan booke hos din virksomhed.
I denne artikel
Sådan virker blokering af kunder
Blokering af en kunde forhindrer vedkommende i at booke onlineaftaler hos din virksomhed. Hvis en medarbejder forsøger at booke en aftale i butikken for en blokeret kunde, får vedkommende vist en notifikation med årsagen til blokeringen og kan vælge, om vedkommende vil fortsætte med bookingen.
Kunden forbliver på din kundeliste, så du kan bevare vedkommendes fulde aktivitetshistorik. Blokerede kunder får ikke besked om blokeringen. I stedet får de vist meddelelsen "Noget gik galt" med din virksomheds kontaktoplysninger, når de forsøger at booke.
Bloker en kunde
- Gå til Kunder i hovedmenuen til venstre på skærmen.
- Vælg Kundeliste i menuen til venstre.

- Klik på en kundes profil for at se vedkommendes profildetaljer.
- I kundeoversigten skal du klikke på Handlinger og vælge Bloker kunde.

- I pop op-vinduet Bloker kunde skal du vælge en blokeringsårsag.

- Klik på knappen Bloker for at bekræfte. Statusangivelsen Blokeret vises på kundeprofilen.

Når kunden er blokeret, kan vedkommende ikke længere booke hos din virksomhed. Vedkommendes profil forbliver på din kundeliste med status som blokeret, hvilket er synligt for dit team. Hvis du vil fjerne blokeringen af kunden, skal du følge de samme trin og vælge Fjern blokering i menuen Handlinger.
Ofte stillede spørgsmål
Ja, du kan blokere eller fjerne blokering af en kunde direkte fra vedkommendes aftale i din kalender. Åbn aftalen, og klik på kundens navn for at se vedkommendes profil. Derefter skal du vælge Handlinger og vælge Bloker kunde.
I stedet for at blokere kan du overveje at opgradere til vores betalingshåndteringsløsning og aktivere beskyttelse mod udeblivelse og sen aflysning. Dette kan hjælpe med at reducere antallet af udeblivelser med op til 90 %.
Ja, status som blokeret og årsagen hertil kan ses af alle medarbejdere med adgang til kundens profil.
Ja, blokerede kunder kan stadig bookes manuelt af dine medarbejdere.


