Slett kundeprofiler
I denne veiledningen får du vite hvordan du fjerner kunder fra arbeidsområdet ditt. Slettede kunder fjernes fra kundelisten din, men deres tidligere salg, timer og vurderinger forblir i registrene dine.
I denne artikkelen
Slett én enkelt kunde
- Gå til kunder fra hovedmenyen til venstre på skjermen.
- Velg Kundeliste fra menyfeltet til venstre.

- Klikk på en kundes profil for å få opp profilinformasjonen deres.
- I kundevisningen klikker du på Handlinger og velger Slett kunde.

- Klikk på Slett i popup-vinduet for å bekrefte.

Når kunden er slettet, fjernes vedkommende fra kundelisten din, men tidligere salg, timer og vurderinger forblir i arbeidsområdet ditt.
Vanlige spørsmål
Hvis et teammedlem har slettet profilen, vises navnet i den slettede kundens profil under fanen Kundeinformasjon. Hvis det ikke vises noe navn, betyr det at kunden har slettet sin egen Fresha-konto.
Hvis du ved et uhell sletter en kunde og trenger hjelp til å gjenopprette informasjonen, kan du ta kontakt med kundestøtteteamet vårt for å få hjelp.
Hvis du sletter en blokkert kunde, fjernes blokkeringen, slik at kunden igjen kan booke online hos deg. Hvis du ønsker å hindre en kunde i å bestille i fremtiden, er det best å beholde profilen hans/hennes og bruke blokkeringsfunksjonen i stedet for å slette den.

