Fshi profilet e klientëve
Në këtë udhëzues do të mësosh se si të heqësh klientë nga hapësira jote e punës. Klientët e fshirë hiqen nga lista jote e klientëve, por shitjet, takimet dhe recensionet e tyre të kaluara mbeten në të dhënat e tua.
Në këtë artikull
Fshi një klient të vetëm
- Nga menuja kryesore në të majtë të ekranit tënd, shko te "Klientët".
- Zgjidh Lista e klientëve nga paneli i menusë në të majtë.

- Kliko në profilin e një klienti për të parë detajet e profilit të tij.
- Në pamjen e klientit, kliko Veprimet dhe zgjidh Fshi klientin.

- Kliko Fshi në dritaren që hapet për të konfirmuar.

Pasi të fshihet, klienti do të hiqet nga lista jote e klientëve, por shitjet, takimet dhe recensionet e tij të kaluara mbeten në hapësirën tënde të punës.
Pyetjet më të shpeshta
Nëse një anëtar ekipi e ka fshirë profilin, emri i tij do të shfaqet në profilin e klientit të fshirë nën skedën Të dhënat e klientit. Nëse nuk shfaqet asnjë emër, do të thotë që klienti ka fshirë vetë llogarinë e tij në Fresha.
Nëse fshin aksidentalisht një klient dhe ke nevojë për ndihmë për të rikuperuar informacionin e tij, kontakto me ekipin tonë të asistencës për ndihmë.
Fshirja e një klienti të bllokuar do ta heqë bllokimin, duke i lejuar atij të prenotojë përsëri në internet te ti. Nëse dëshiron të parandalosh që një klient të prenotojë në të ardhmen, është më mirë ta mbash profilin e tij dhe të përdorësh funksionin e bllokimit në vend që ta fshish atë.

