Заличаване на профили на клиенти
В това ръководство ще научите как да премахвате клиенти от вашата работна област. Изтритите клиенти се премахват от вашия списък с клиенти, но техните минали продажби, запазени часове и отзиви остават във вашите записи.
В тази статия
Заличаване на отделен клиент
- От главното меню вляво на екрана отидете на Clients.
- Изберете Списък с клиенти от левия панел на менюто.

- Кликнете върху профила на клиент, за да видите данните в профила му.
- В изгледа на клиента кликнете върху Действия и изберете Заличаване на клиент.

- Кликнете върху Изтриване в изскачащия прозорец, за да потвърдите.

След като бъде изтрит, клиентът ще бъде премахнат от списъка ви с клиенти, но миналите му продажби, запазени часове и отзиви ще останат във вашата работна област.
Често задавани въпроси
Ако служител е изтрил профила, неговото име ще се покаже в профила на изтрития клиент в раздела Данни за клиента. Ако не се показва име, това означава, че клиентът е изтрил собствения си акаунт във Fresha.
Ако случайно изтриете клиент и имате нужда от помощ за възстановяване на информацията му, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка за помощ.
Изтриването на блокиран клиент ще премахне блокирането, което ще му позволи отново да резервира онлайн при вас. Ако искате да попречите на клиент да резервира в бъдеще, най-добре е да запазите профила му и да използвате функцията за блокиране, вместо да го изтривате.

