Brisanje profila klijenata
U ovom ćete vodiču saznati kako ukloniti klijente iz svog radnog prostora. Izbrisani klijenti uklanjaju se s vašeg popisa klijenata, ali njihove prošle prodaje, termini i recenzije ostaju u vašoj evidenciji.
U ovom članku
Brisanje pojedinačnog klijenta
- U glavnom izborniku na lijevoj strani zaslona idite na Klijenti.
- Odaberite Popis klijenata na lijevoj ploči izbornika.

- Kliknite na profil klijenta da biste prikazali pojedinosti njegova profila.
- U prikazu klijenta kliknite na Radnje i odaberite Brisanje klijenta.

- Kliknite na Izbriši u skočnom prozoru da biste potvrdili.

Nakon brisanja klijent će se ukloniti s vašeg popisa klijenata, ali će njegove prethodne prodaje, termini i recenzije ostati u vašem radnom prostoru.
Česta pitanja
Ako je član tima izbrisao profil, njegovo će se ime pojaviti u profilu izbrisanog klijenta na kartici Podaci o klijentu. Ako se ne prikazuje nijedno ime, to znači da je klijent izbrisao svoj račun Fresha.
Ako slučajno izbrišete klijenta i trebate pomoć u vraćanju njegovih podataka, obratite se našoj korisničkoj službi za pomoć.
Brisanjem blokiranog klijenta uklonit će se blokada, što će mu omogućiti da ponovno mrežno rezervira kod vas. Ako želite spriječiti da klijent u budućnosti rezervira, najbolje je zadržati njegov profil i upotrijebiti funkcionalnost blokiranja umjesto brisanja.

