Вилучити профілі клієнтів
У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як вилучати клієнтів із вашого робочого простору. Видалені клієнти вилучаються з вашого списку клієнтів, але інформація про їхні минулі продажі, записи та відгуки залишається у ваших даних.
У цій статті
Вилучення одного клієнта
- У головному меню ліворуч на екрані перейдіть до розділу «Клієнти».
- Виберіть Список клієнтів на панелі меню ліворуч.

- Натисніть профіль клієнта, щоб переглянути його дані.
- У вікні перегляду даних клієнта натисніть Дії і виберіть Вилучити клієнта.

- Натисніть Видалити у спливному вікні, щоб підтвердити.

Після вилучення клієнта буде видалено зі списку клієнтів, але інформація про минулі продажі, записи та відгуки залишиться у вашому робочому просторі.
Поширені запитання
Якщо профіль видалив учасник команди, його ім'я відображатиметься в профілі видаленого клієнта на вкладці Дані клієнта. Якщо ім'я не відображається, це означає, що клієнт видалив свій власний акаунт Fresha.
Якщо ви випадково видалили профіль клієнта і вам потрібна допомога з відновленням його даних, зверніться до нашої служби підтримки.
Видалення заблокованого клієнта призведе до зняття блокування, і клієнт знову зможе бронювати ваші послуги онлайн. Якщо ви хочете заборонити клієнту бронювати послуги в майбутньому, найкраще залишити його профіль і скористатися функцією блокування, а не вилучати його.

