Brisanje profila klijenata
U ovom vodiču ćete saznati kako da uklonite klijente iz svog radnog prostora. Izbrisani klijenti se uklanjaju sa vaše liste klijenata, ali njihove prethodne prodaje, zakazani termini i recenzije ostaju u vašoj evidenciji.
U ovom članku
Brisanje jednog klijenta
- U glavnom meniju na levoj strani ekrana idite na Klijenti.
- Izaberite Listu klijenata na levoj traci menija.

- Kliknite na profil klijenta da biste videli detalje njegovog profila.
- U prikazu klijenta kliknite na Radnje i izaberite Izbriši klijenta.

- Kliknite na Izbriši u iskačućem prozoru da biste potvrdili.

Kada ga izbrišete, klijent će biti uklonjen sa vaše liste klijenata, ali će njegove prethodne prodaje, termini i recenzije ostati u vašem radnom prostoru.
Česta pitanja
Ako je član tima izbrisao profil, njegovo ime će se prikazati u profilu izbrisanog klijenta na kartici Podaci o klijentu. Ako se ne prikazuje nijedno ime, to znači da je klijent izbrisao sopstveni nalog na platformi Fresha.
Ako slučajno izbrišete klijenta i potrebna vam je pomoć da biste povratili njegove podatke, obratite se našem timu za podršku za pomoć.
Brisanjem blokiranog klijenta ukloniće se blokada, što će mu omogućiti da ponovo zakazuje kod vas onlajn. Ako želite da sprečite klijenta da ubuduće rezerviše, najbolje je da zadržite njegov profil i koristite funkciju blokiranja umesto da ga izbrišete.

