Dodajte datoteke u profile klijenata
U ovom vodiču ćete saznati kako da otpremite dokumente i slike u profile klijenata.
U ovom članku
Kako funkcionišu datoteke
Datoteke vam omogućavaju da bezbedno čuvate dokumente i slike u profilu klijenta. Možete ih koristiti za čuvanje fotografija pre i posle ili bilo kojih drugih relevantnih zapisa. Otpremljene datoteke su vidljive samo vašem timu i ostaju priložene uz profil klijenta radi buduće reference.
Dodavanje datoteke u profil klijenta
- Otvorite profil klijenta sa Liste klijenata.
- Na tabli menija u prikazu profila klijenta kliknite na Dokumenti i izaberite Datoteke sa liste.

- Kliknite na dugme Dodaj na vrhu desnog panela da biste otpremili novu datoteku.

- Izaberite datoteku sa svog uređaja koju želite da dodate. Možete da otpremite širok spektar tipova datoteka, uključujući CSV, PDF, XLS, XLSX, JPG, PNG i JPEG.
Kada se otpremi, datoteka će se pojaviti na profilu klijenta u odeljku Datoteke i vaš tim može da je pogleda u bilo kom trenutku.
Upravljanje datotekama klijenata
- Otvorite profil klijenta sa svoje Liste klijenata.
- Na tabli menija u prikazu profila klijenta kliknite na Dokumenti i izaberite Datoteke sa liste.

- Koristite traku za pretragu da biste pronašli datoteku ili koristite prekidač da biste podesili prikaz na listu ili mrežu.
- Kliknite na Radnje (tri tačke) pored datoteke i izaberite jednu od sledećih opcija:
- Pregled datoteke: Pogledajte otpremljeni sadržaj. CSV, PDF, XLS i XLSX dokumente će biti potrebno preuzeti da bi se prikazali.
- Preimenuj datoteku: Izmenite naziv datoteke u iskačućem prozoru, a zatim kliknite na dugme Preimenuj da biste sačuvali.
- Preuzmi datoteku: Sačuvajte datoteku na svom uređaju. Pojaviće se u vašem direktorijumu za preuzimanja.
- Izbriši: Trajno uklonite datoteku sa profila klijenta. Kliknite na dugme Izbriši da biste ponovo potvrdili.

Nakon upravljanja, datoteka će odražavati sva ažuriranja u profilu klijenta i ostaće dostupna vašem timu ili će biti uklonjena ako se izbriše.
Česta pitanja
Kada se datoteke izbrišu, uklanjaju se sa profila klijenta i ne mogu se vratiti.
Datoteke se čuvaju kao privatne, tako da vaš tim može da ih vidi interno, dok ih klijenti neće videti.



