Архівування та вилучення учасників команди з вашого робочого простору
У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як обмежити доступ учасника команди до вашого робочого простору, архівуючи або видаляючи його профіль, щоб запобігти новим записам на прийом.
У цій статті
Як працює архівування або видалення учасників команди
Якщо учасник команди тимчасово або назавжди залишає команду, ви можете архівувати або видалити його профіль залежно від ваших потреб.
- Щоб архівувати учасника команди, спочатку відредагуйте його доступ, видаливши майбутні зміни та встановивши для нього рівень дозволів Немає доступу. Потім скасуйте або перепризначте всі майбутні записи. Архівування видаляє співробітника з вашого календаря та розкладу, але зберігає його історію та дозволяє повторно активувати його в майбутньому.
- Щоб вилучити учасника команди, спочатку потрібно архівувати, а потім вилучити його профіль. Це назавжди позбавить його доступу до робочого простору, але збереже відгуки про ваш заклад, дані про минулі продажі та записи у ваших звітах.
Архівування учасників команди
- У головному меню ліворуч на екрані перейдіть до розділу Команда.
- Виберіть Учасники команди на панелі меню ліворуч.
- Виберіть учасника команди, щоб відкрити його профіль.
- У вікні учасника команди натисніть кнопку Дії на лівій панелі та виберіть Архівувати.

- Натисніть кнопку Архівувати у спливному вікні, щоб підтвердити.
Після архівації учасника команди його доступ видаляється, але його профіль можна відновити в будь-який час. Перед архівацією вам буде запропоновано скасувати або перепризначити будь-які майбутні записи.
Скасування архівування учасників команди
-
У головному меню ліворуч на екрані перейдіть до розділу Команда.
-
Виберіть Учасники команди на панелі меню ліворуч.
-
Над списком учасників команди натисніть значок Фільтр на панелі інструментів, щоб переглянути заархівовані профілі.
-
У режимі перегляду Фільтри виберіть Заархівовані в розділі Статус, а потім натисніть кнопку Застосувати внизу.

-
У списку заархівованих учасників команди натисніть Дії поруч із потрібним учасником команди й виберіть Розархівувати на панелі.

Щойно учасника команди буде вилучено з архіву, він отримає запрошення електронною поштою, і його профіль буде повторно активовано. Щоб зробити його доступним для онлайн-бронювання, оновіть налаштування його профілю та додайте заплановані зміни.
Остаточне видалення учасників команди
- У головному меню ліворуч на екрані перейдіть до розділу Команда.
- Виберіть Учасники команди на панелі меню ліворуч.
- Над списком учасників команди натисніть значок Фільтр на панелі інструментів, щоб переглянути заархівовані профілі.
- У режимі перегляду Фільтри в розділі Статус виберіть Архівні, а потім натисніть кнопку Застосувати.

- У списку заархівованих учасників команди натисніть Дії поруч із потрібним учасником команди й виберіть Видалити назавжди на панелі.

- Натисніть кнопку Видалити у спливному вікні, щоб підтвердити дію.
Після остаточного видалення профілю учасника команди його доступ скасовується, але його минулі продажі, записи та відгуки залишаються у ваших звітах.
Поширені запитання
- Вилучити заплановані зміни учасника команди
- Вимкнути онлайн-бронювання в профілі учасника команди
- Змініть рівень дозволів для цього учасника команди на «Немає доступу»
Учасників команди потрібно архівувати по одному. Це гарантує належне керування всіма майбутніми записами та даними.
Так, вартість вашого плану Fresha залежить від кількості учасників команди, до яких можна записуватися. Коли ви вимкнете бронювання в календарі для учасника команди, заархівуєте або видалите його, він буде вилучений із розрахунку вашої щомісячної ціни. Зміни у вашому плані набувають чинності в наступному платіжному періоді. Ця зміна відбувається автоматично, вам не потрібно вносити жодних змін у налаштування вашого плану Fresha вручну.
Після остаточного вилучення учасника команди ці дані не можна відновити. Ви маєте повторно створити учасника команди, додавши для нього новий профіль.
Якщо ви не хочете архівувати або остаточно видаляти учасника команди, але потрібно обмежити його доступ і вільний час, ви можете перевести його в стан призупинення. Для цього можна виконати такі дії:
Згодом ви можете архівувати профіль співробітника або відновити його доступ до робочого простору, якщо це буде потрібно.




