Блокування можливості бронювання для клієнтів
У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як блокувати клієнтів, щоб контролювати, хто може здійснювати бронювання у вашому закладі.
Принцип роботи функції блокування клієнтів
Блокування клієнта не дозволяє йому записуватися на прийом у вашому закладі онлайн. Якщо учасник команди спробує записати заблокованого клієнта на візит у закладі, він побачить сповіщення з причиною блокування і зможе вирішити, чи продовжувати запис.
Клієнт залишається у вашому списку клієнтів, що дозволяє вам зберігати повну історію його активності. Заблоковані клієнти не отримують сповіщення про блокування. Натомість, коли вони намагатимуться зробити бронювання, вони бачитимуть повідомлення «Щось пішло не так» із контактними даними вашого закладу.
Блокування клієнта
- У головному меню ліворуч на екрані перейдіть до розділу «Клієнти».
- Виберіть Список клієнтів на панелі меню ліворуч.

- Натисніть профіль клієнта, щоб переглянути його дані.
- У вікні перегляду даних клієнта натисніть Дії і виберіть Заблокувати клієнта.

- У спливному вікні Блокувати клієнта виберіть причину блокування.

- Натисніть кнопку Блокувати, щоб підтвердити. Статус блокування відображатиметься в профілі клієнта.

Після блокування клієнт більше не зможе здійснювати бронювання у вашому закладі. Його профіль залишиться у вашому списку клієнтів зі статусом блокування, видимим для вашої команди. Щоб розблокувати клієнта, виконайте ті самі кроки й виберіть Розблокувати в меню «Дії».
Поширені запитання
Так, ви можете заблокувати або розблокувати клієнта безпосередньо з його запису у вашому календарі. Відкрийте запис і натисніть ім'я клієнта, щоб переглянути його профіль. Там виберіть Дії й натисніть Заблокувати клієнта.
Замість блокування розгляньте можливість переходу на наше рішення для обробки платежів і ввімкнення захисту від неявки та пізнього скасування. Це може допомогти зменшити кількість випадків неявки аж до 90%.
Так, статус блокування та його причина будуть видимі для всіх учасників команди, які мають доступ до профілю клієнта.
Так, ваш персонал усе ще може записувати заблокованих клієнтів вручну.


