Додавання файлів до профілів клієнтів
У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як завантажувати документи та зображення в профілі клієнтів.
Принцип роботи з файлами
Файли дозволяють надійно зберігати документи та зображення в профілі клієнта. Ви можете використовувати їх, щоб зберігати фотографії «до» та «після» або будь-які інші відповідні записи. Завантажені файли доступні для перегляду лише вашій команді й залишаються прикріпленими до профілю клієнта для подальшого використання.
Додавання файлу до профілю клієнта
- Відкрийте профіль клієнта у Списку клієнтів.
- На панелі меню в режимі перегляду профілю клієнта натисніть Документи і виберіть Файли зі списку.

- Натисніть кнопку Додати у верхній частині правої панелі, щоб завантажити новий файл.

- Виберіть файл на своєму пристрої, щоб додати його. Ви можете завантажувати файли різних типів, зокрема CSV, PDF, XLS, XLSX, JPG, PNG і JPEG.
Після завантаження файл з'явиться в профілі клієнта в розділі «Файли», і ваша команда зможе переглядати його в будь-який час.
Керування файлами клієнтів
- Відкрийте профіль клієнта у Списку клієнтів.
- На панелі меню в режимі перегляду профілю клієнта натисніть Документи і виберіть Файли зі списку.

- Використовуйте рядок пошуку, щоб знайти файл, або використовуйте перемикач, щоб змінити режим перегляду на список або сітку.
- Натисніть Дії (три крапки) поруч із файлом і виберіть один із наведених нижче варіантів.
- Попередній перегляд файлу: перегляд завантаженого контенту. Щоб переглянути документи у форматах CSV, PDF, XLS і XLSX, їх потрібно завантажити.
- Перейменувати файл: оновіть назву файлу у спливному вікні, а потім натисніть кнопку Перейменувати, щоб зберегти зміни.
- Завантажити файл: збережіть файл на свій пристрій. Він з'явиться у вашій папці завантажень.
- Видалити: остаточно видалити файл із профілю клієнта. Натисніть кнопку Видалити, щоб підтвердити дію.

Після керування файлом у ньому відображатимуться всі зміни в профілі клієнта, і він залишатиметься доступним для вашого персоналу або буде вилучений, якщо його видалити.
Поширені запитання
Після видалення файли вилучаються з профілю клієнта і їх неможливо відновити.
Файли є конфіденційними, тому ваш персонал може переглядати їх лише всередині компанії, а клієнти їх не бачитимуть.



