Ügyfelek foglalásának letiltása
Ebben az útmutatóban megtanulhatja, hogyan tilthatja le az ügyfeleket, hogy kezelje, ki foglalhat időpontot a vállalkozásánál.
Ebben a cikkben
Hogyan működik az ügyfelek letiltása?
Egy ügyfél letiltása megakadályozza, hogy online időpontot foglaljon a vállalkozásánál. Ha egy csapattag megpróbál időpontot foglalni a helyszínen egy letiltott ügyfél számára, megjelenik egy értesítés a letiltás okával, és eldöntheti, hogy folytatja-e a foglalást.
Az ügyfél továbbra is szerepel az Ügyféllistáján, így megőrizheti a teljes tevékenységi előzményét. A letiltott ügyfelek nem kapnak értesítést a letiltásról, ehelyett a „Valami félrement” üzenetet látják a vállalkozás elérhetőségeivel, amikor megpróbálnak foglalni.
Ügyfél letiltása
- A képernyő bal oldalán található főmenüből lépjen az Ügyfelek részre.
- Válassza ki az Ügyféllista lehetőséget a bal oldali menüpanelen.

- Kattintson egy ügyfél profiljára, hogy megtekinthesse a profiladatait.
- Az ügyfélnézetben kattintson a Műveletek lehetőségre, és válassza az Ügyfél letiltása lehetőséget.

- A Ügyfél letiltása felugró ablakban válassza ki a letiltás okát.

- Kattintson a Letiltás gombra a visszaigazoláshoz. A Letiltás állapot megjelenik az ügyfélprofilon.

A letiltást követően az ügyfél a továbbiakban nem tud időpontot foglalni a vállalkozásodnál. A profilja az Ügyféllistán marad, és a Letiltás állapot látható lesz a csapata számára. Az ügyfél letiltásának feloldásához kövesse ugyanazokat a lépéseket, és válassza a Letiltás feloldása lehetőséget a Műveletek menüből.
GYIK
Igen, letilthatja az ügyfelet, vagy feloldhatja a letiltását közvetlenül az időpontjánál a naptárában. Nyissa meg az időpontot, és kattintson az ügyfél nevére, hogy megtekinthesse profilját. Innen válassza a Műveletek lehetőséget, majd az Ügyfél letiltása lehetőséget.
Letiltás helyett fontolja meg a fizetésfeldolgozási megoldásunkra való áttérést, és az elmulasztott időpontok és a késői lemondások elleni védelem engedélyezését. Ez akár 90%-kal is csökkentheti az elmulasztott időpontok számát.
Igen, a letiltott állapot és az ok látható lesz minden csapattag számára, aki hozzáfér az ügyfél profiljához.
Igen, a letiltott ügyfelek számára a csapata továbbra is manuálisan foglalhat le időpontokat.


