Fájlok hozzáadása az ügyfélprofilokhoz
Ebben az útmutatóban megtanulhatja, hogyan tölthet fel dokumentumokat és képeket az ügyfélprofilokba.
Hogyan működnek a fájlok?
A fájlok lehetővé teszik a dokumentumok és képek biztonságos tárolását az ügyfél profiljában. Ezek segítségével elmentheti az előtte és utána készült fényképeket vagy bármilyen más releváns dokumentumot. A feltöltött fájlok csak a csapatod számára láthatók, és az ügyfélprofilhoz csatolva maradnak későbbi felhasználás céljából.
Fájl hozzáadása az ügyfélprofilhoz
- Nyissa meg egy ügyfél profilját az Ügyféllistából.
- Az ügyfélprofil nézetének menüpaneljén kattintson a Dokumentumok lehetőségre, és válassza a Fájlok lehetőséget a listából.

- Kattintson a jobb oldali panel tetején található Hozzáadás gombra egy új fájl feltöltéséhez.

- Válasszon ki egy hozzáadni kívánt fájlt az eszközéről. Számos fájltípust tölthet fel, többek között CSV, PDF, XLS, XLSX, JPG, PNG és JPEG formátumot.
A feltöltést követően a fájl megjelenik az ügyfél profiljában a Fájlok alatt, és a csapata bármikor megtekintheti.
Ügyfélfájlok kezelése
- Nyissa meg egy ügyfél profilját az Ügyféllistából.
- Az ügyfélprofil-nézet menüpaneljén kattintson a Dokumentumok lehetőségre, és válassza a Fájlok lehetőséget a listából.

- A keresősáv segítségével keresse meg a fájlt, vagy a kapcsolóval váltson a lista és a rács nézet között.
- Kattintson a fájl melletti Műveletek (három pont) lehetőségre, és válassza az alábbi lehetőségek egyikét:
- Fájl előnézete: A feltöltött tartalom megtekintése. A CSV-, PDF-, XLS- és XLSX-dokumentumokat le kell tölteni a megtekintéshez.
- Fájl átnevezése: Frissítse a fájl nevét a felugró ablakban, majd a mentéshez kattintson az Átnevezés gombra.
- Fájl letöltése: A fájl mentése az eszközére. A letöltések mappájában jelenik meg.
- Törlés: A fájl végleges eltávolítása az ügyfél profiljából. Kattintson a Törlés gombra az újbóli megerősítéshez.

A kezelést követően a fájl tükrözni fogja az ügyfél profiljában végrehajtott frissítéseket, és továbbra is elérhető marad a csapata számára, vagy eltávolításra kerül, ha törlik.
GYIK
A fájlok törlését követően eltávolításra kerülnek az ügyfél profiljából, és nem állíthatók vissza.
A fájlok privátak maradnak, így a csapata belsőleg megtekintheti őket, az ügyfelek viszont nem látják őket.



