Administrer din kundeliste
I denne vejledning får du mere at vide om, hvordan du sletter eller blokerer flere kunder på én gang.
I denne artikel
Sådan fungerer din kundeliste
Din kundeliste er det sted, hvor alle kundeprofiler gemmes og administreres. Herfra kan du se kundeoplysninger, historik og meget mere, hvilket giver dig et komplet overblik over hver enkelt kunde.
Herfra kan du udføre massehandlinger, såsom at slette eller blokere flere kunder på én gang. Slettede kunder fjernes fra dit arbejdsområde, men deres historik forbliver gemt. Blokerede kunder kan ikke booke online, men deres profil er stadig synlig for dit team.
Hvis du vil administrere individuelle kundeprofiler, herunder hvordan du sletter en enkelt kunde eller blokerer en bestemt kunde, så vedkommende ikke kan booke, skal du åbne kundens profil direkte.
Slet dine kunder i store mængder
- Gå til kunder i hovedmenuen til venstre på skærmen.
- Vælg Kundeliste i menupanelet til venstre.
- Over Kundeliste ved siden af Kundenavn skal du markere afkrydsningsfeltet for at vælge alle kunder eller vælge specifikke kunder enkeltvis.

- Klik på knappen Slet for at fjerne kundeprofilerne.

- I pop op-vinduet skal du klikke på Slet for at bekræfte igen.

Når de er blevet slettet, fjernes de valgte kunder fra din kundeliste, men deres tidligere aftaler forbliver i dit arbejdsområde.
Bloker dine kunder i store mængder
- Fra hovedmenuen til venstre på skærmen skal du gå til Kunder.
- Over kundelisten ved siden af Kundenavn skal du markere afkrydsningsfeltet for at vælge alle kunder eller vælge specifikke kunder enkeltvis.

- Klik på knappen Masseredigering, og vælg Bloker kunder.

- I pop op-vinduet Bloker kunder skal du vælge en blokeringsårsag.

- Klik på knappen Bloker for at bekræfte.
Når de er blokeret, kan kunderne ikke længere booke hos din virksomhed. Deres profil forbliver på din kundeliste med blokeringsstatus synlig for dit team. Hvis du vil fjerne blokeringen af kunderne, skal du følge de samme trin og vælge Fjern blokering af kunder.






