Menaxho listën e klientëve të tu
Në këtë udhëzues do të mësosh se si të fshish ose të bllokosh disa klientë njëherësh.
Në këtë artikull
Si funksionon lista jote e klientëve
Lista jote e klientëve është vendi ku ruhen dhe menaxhohen të gjithë profilet e klientëve. Nga këtu, mund të shfaqësh të dhënat e klientit, historikun dhe të tjera, duke të dhënë një pamje të plotë të çdo klienti.
Nga këtu, mund të kryeni veprime të shumta, siç është fshirja ose bllokimi i disa klientëve njëherësh. Klientët e fshirë hiqen nga hapësira juaj e punës, por historiku i tyre mbetet i ruajtur. Klientët e bllokuar nuk mund të prenotojnë në internet, megjithëse profili i tyre mbetet i dukshëm për ekipin tënd.
Për të menaxhuar profilet individuale të klientëve, duke përfshirë mënyrën se si të fshish një klient të vetëm ose të bllokosh një klient specifik nga prenotimi, hap direkt profilin e klientit.
Fshini klientët tuaj në grup
- Nga menuja kryesore në të majtë të ekranit tënd, shko te "Klientët".
- Zgjidh Lista e klientëve nga paneli i menusë në të majtë.
- Mbi Listën e klientëve, pranë Emrit të klientit, shënoni kutinë e zgjedhjes për të zgjedhur të gjithë klientët ose zgjidhni klientë të caktuar individualisht.

- Kliko mbi butonin Fshi për të hequr profilet e klientëve.

- Në dritaren e hapur, kliko Fshi për të rikonfirmuar.

Pasi të fshihen, klientët e zgjedhur hiqen nga lista jote e klientëve, por takimet e tyre të kaluara mbeten në hapësirën tënde të punës.
Bllokimi i klientëve në grup
- Nga menuja kryesore në të majtë të ekranit tënd, shko te Klientët.
- Mbi listën e klientëve, pranë Emrit të klientit, shëno kutinë e zgjedhjes për të zgjedhur të gjithë klientët ose zgjidh klientë specifikë individualisht.

- Kliko mbi butonin Modifikim në grup dhe zgjidh Blloko klientët.

- Në dritaren pop-up Blloko klientët, zgjidh një arsye bllokimi.

- Kliko butonin Blloko për të konfirmuar.
Pasi të bllokohen, klientët nuk mund të rezervojnë më te biznesi yt. Profili i tyre mbetet në listën e klientëve me statusin e bllokimit të dukshëm për ekipin tënd. Për të zhbllokuar klientët, ndiq të njëjtat hapa dhe zgjidh Zhblloko klientët.






