Arhivează și șterge membrii echipei din spațiul tău de lucru
În acest ghid, vei afla cum să restricționezi accesul unui membru al echipei la spațiul tău de lucru prin arhivarea sau ștergerea profilului său pentru a împiedica rezervarea de programări noi.
În acest articol
Cum funcționează arhivarea sau ștergerea membrilor echipei
Dacă un membru al echipei părăsește echipa, temporar sau permanent, poți fie să-i arhivezi, fie să-i ștergi profilul, în funcție de nevoile tale.
- Pentru a arhiva un membru al echipei, mai întâi editează-i accesul eliminând turele viitoare și setând nivelul său de permisiuni la Fără acces. Apoi, anulați sau reatribuiți orice programări viitoare. Arhivarea îl elimină din calendarul și programul tău, dar îi păstrează istoricul și permite reactivarea ulterioară.
- Pentru a șterge un membru al echipei, trebuie mai întâi să arhivezi și apoi să ștergi profilul acestuia. Această acțiune îi elimină definitiv accesul la spațiul de lucru, păstrând în același timp recenziile afacerii tale, vânzările anterioare ale acestuia și datele privind programările în rapoartele tale.
Arhivează membrii echipei
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, mergi la Echipă.
- Selectează Membrii echipei din panoul de meniu din stânga.
- Selectează membrul echipei pentru a-i deschide profilul.
- În vizualizarea membrului echipei, faceți clic pe butonul Acțiuni din panoul din stânga și selectați Arhivă.

- Pentru confirmare, faceți clic pe butonul Arhivă din fereastra pop-up.
Odată ce un membru al echipei este arhivat, accesul său este eliminat, dar profilul său poate fi restabilit oricând. Înainte de arhivare, ți se va solicita să anulezi sau să realoci orice programări viitoare.
Dezarhivează membrii echipei
-
Din meniul principal din partea stângă a ecranului, mergi la Echipă.
-
Selectează Membrii echipei din panoul de meniu din stânga.
-
Deasupra listei membrilor echipei, fă clic pe pictograma Filtru din bara de instrumente pentru a vizualiza profilurile arhivate.
-
În vizualizarea filtre, selectează Arhivate sub Stare, apoi dă clic pe butonul Aplică din partea de jos.

-
Din lista membrilor arhivați ai echipei, dă clic pe Acțiuni lângă membrul echipei și selectează Dezarhivează din panou.

După ce un membru al echipei este dezarhivat, acesta va primi o invitație prin e-mail, iar profilul său va fi reactivat. Pentru ca acesta să poată fi programat online, actualizați setările profilului său și adăugați ture programate.
Elimină definitiv membrii echipei
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, mergi la Echipă.
- Selectează Membrii echipei din panoul de meniu din stânga.
- Deasupra listei de membri ai echipei, fă clic pe pictograma Filtru din bara de instrumente pentru a vizualiza profilurile arhivate.
- În vizualizarea filtre, sub Stare, selectează Arhivat, apoi dă clic pe butonul Aplică.

- Din lista membrilor arhivați ai echipei, dă clic pe Acțiuni lângă membrul echipei și selectează Șterge definitiv din panou.

- Fă clic pe butonul Șterge din fereastra pop-up pentru a confirma.
Odată ce profilul unui membru al echipei este șters definitiv, accesul acestuia este eliminat, dar vânzările, programările și recenziile sale anterioare rămân în rapoartele tale.
Întrebări frecvente
- Șterge turele programate ale membrului echipei
- Dezactivați programările online în profilul membrului echipei
- Actualizează-i nivelul de permisiune la Fără acces
Membrii echipei trebuie arhivați individual. Acest lucru asigură gestionarea corectă a tuturor programărilor și datelor viitoare.
Da, prețul abonamentului tău Fresha se bazează pe numărul de membri ai echipei disponibili pentru rezervări. Când dezactivezi programările din calendar pentru un membru al echipei, îl arhivezi sau îl ștergi, acesta va fi eliminat din prețul tău lunar. Modificările aduse planului tău intră în vigoare în următoarea perioadă de facturare. Această modificare are loc automat, nu este necesar să faci nicio modificare manuală a setărilor planului tău Fresha.
Odată ce un membru al echipei a fost șters definitiv, aceste date nu pot fi restaurate. Trebuie să creezi din nou membrul echipei adăugând un profil nou pentru acesta.
Dacă nu dorești să arhivezi sau să ștergi definitiv un membru al echipei, dar trebuie să îi limitezi accesul și disponibilitatea, îl poți pune în stare de suspendare. Pentru a face acest lucru, poti proceda astfel:
Ulterior, poți arhiva profilul său sau îi poți restabili accesul la spațiul de lucru, dacă este necesar.




