Administrer kundelisten din
I denne veiledningen lærer du hvordan du sletter eller blokkerer flere kunder samtidig.
I denne artikkelen
Slik fungerer kundelisten din
Kundelisten din er stedet der alle kundeprofiler lagres og administreres. Herfra har du visning av kundeinformasjon, historikk og mer, noe som gir deg en fullstendig visning av hver kunde.
Herfra kan du utføre massehandlinger, for eksempel å slette eller blokkere flere kunder samtidig. Slettede kunder fjernes fra arbeidsområdet ditt, men historikken deres forblir lagret. Blokkerte kunder kan ikke booke online, men profilen deres forblir synlig for teamet ditt.
For å administrere enkeltkundeprofiler, inkludert hvordan du sletter en enkelt kunde eller blokkerer en bestemt kunde fra å booke, åpner du kundens profil direkte.
Slett kundene dine i store mengder
- Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Kunder.
- Velg Kundeliste fra venstre menypanel.
- Over Kundeliste, ved siden av Kundens navn, merker du av i avmerkingsboksen for å velge alle kunder, eller velger spesifikke kunder individuelt.

- Klikk på Slett-knappen for å fjerne kundeprofilene.

- I popup-vinduet klikker du på Slett for å bekrefte på nytt.

Når de er slettet, fjernes de valgte kundene fra kundelisten din, men de tidligere timene deres forblir i arbeidsområdet ditt.
Blokker kundene dine samlet
- Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Kunder.
- Over kundelisten, ved siden av Kundens navn, krysser du av i avmerkingsboksen for å velge alle kunder, eller velger bestemte kunder individuelt.

- Klikk på knappen Rediger flere og velg Blokker kunder.

- I popup-vinduet Blokker kunder velger du en begrunnelse for blokkering.

- Klikk på Blokker-knappen for å bekrefte.
Når de er blokkert, kan kundene ikke lenger booke hos bedriften din. Profilen deres forblir i kundelisten din med blokkeringsstatusen synlig for teamet ditt. For å fjerne blokkering av kundene følger du de samme trinnene og velger Fjern blokkering av kunder.






