Arhivirajte i brišite članove tima iz svog radnog prostora
U ovom ćete vodiču saznati kako ograničiti pristup članu tima vašem radnom prostoru arhiviranjem ili brisanjem njegova profila kako biste spriječili zakazivanje novih termina.
U ovom članku
Kako funkcionira arhiviranje ili brisanje članova tima
Ako član tima privremeno ili trajno odlazi, možete arhivirati ili izbrisati njegov profil ovisno o svojim potrebama.
- Za arhiviranje člana tima najprije uredite njegov pristup tako da uklonite zakazane smjene i postavite njegovu razinu dopuštenja na Bez pristupa. Zatim otkažite ili predodijelite sve buduće termine. Arhiviranjem se uklanja iz vašeg kalendara i rasporeda, ali se zadržava njegova povijest i omogućuje buduća ponovna aktivacija.
- Da biste izbrisali člana tima, najprije morate arhivirati, a zatim izbrisati njegov profil. Time se trajno uklanja njegov pristup radnom prostoru, a pritom se u vašim izvješćima zadržavaju recenzije vaše tvrtke te njegovi prethodni podaci o prodaji i terminima.
Arhiviraj članove tima
- U glavnom izborniku na lijevoj strani zaslona idite na Tim.
- Odaberite Članovi tima na lijevoj ploči izbornika.
- Odaberite člana tima kako biste otvorili njegov profil.
- U prikazu člana tima kliknite na gumb Radnje na lijevoj ploči i odaberite Arhiviraj.

- Kliknite na gumb Arhiviraj u skočnom prozoru da biste potvrdili.
Nakon što se član tima arhivira, njegov pristup se uklanja, ali njegov profil može se vratiti u bilo kojem trenutku. Tražit ćemo vas da otkažete ili predodijelite sve nadolazeće termine prije arhiviranja.
Deaktivirajte arhiviranje članova tima
-
U glavnom izborniku na lijevoj strani zaslona idite na Tim.
-
Odaberite Članovi tima na lijevoj ploči izbornika.
-
Iznad popisa članova tima kliknite na ikonu Filtar na alatnoj traci za prikaz arhiviranih profila.
-
U prikazu filtri odaberite Arhivirano u odjeljku Status, a zatim kliknite gumb Primijeni na dnu.

-
Na popisu arhiviranih članova tima kliknite na Radnje pokraj člana tima i odaberite Poništi arhiviranje na ploči.

Nakon što član tima bude deaktiviran, primit će pozivnicu e-mailom i njegov će se profil ponovno aktivirati. Kako bi se mogao rezervirati putem interneta, ažurirajte postavke njegova profila i dodajte zakazane smjene.
Trajno izbrišite članove tima
- U glavnom izborniku na lijevoj strani zaslona idite na Tim.
- Na lijevoj ploči izbornika odaberite Članovi tima.
- Iznad popisa članova tima kliknite na ikonu Filtar na alatnoj traci za prikaz arhiviranih profila.
- U prikazu filtara, u odjeljku Status, odaberite Arhivirano, a zatim kliknite gumb Primijeni.

- Na popisu arhiviranih članova tima kliknite na Radnje pokraj člana tima i odaberite Trajno izbriši na ploči.

- Kliknite na gumb Izbriši u skočnom prozoru da biste potvrdili.
Nakon što se profil člana tima trajno izbriše, on više nema pristup, ali njegove prethodne prodaje, termini i recenzije ostaju u vašim izvješćima.
Česta pitanja
- Izbriši zakazane smjene člana tima
- Onemogućite mrežnu rezervaciju na profilu člana tima
- Ažurirajte njegovu razinu dopuštenja na „Bez pristupa”
Članove tima treba arhivirati pojedinačno. Time se osigurava pravilno upravljanje svim budućim terminima i podacima.
Da, cijena vašeg Fresha paketa temelji se na broju članova tima dostupnih za rezervacije. Kada onemogućite rezervacije u kalendaru za člana tima, arhivirate ga ili izbrišete, on će se ukloniti iz vaše mjesečne cijene. Promjene vaše tarife stupaju na snagu u sljedećem obračunskom razdoblju. Ova se promjena događa automatski, ne morate ručno mijenjati postavke paketa Fresha.
Nakon što je član tima trajno izbrisan, te se podatke ne može vratiti. Morate ponovno kreirati člana tima tako da dodate novi profil za njega.
Ako ne želite arhivirati ili trajno izbrisati člana tima, ali morate ograničiti njegov pristup i dostupnost, možete ga staviti u stanje suspenzije. Da biste to učinili, možete učiniti sljedeće:
Kasnije možete arhivirati njegov profil ili mu vratiti pristup radnom prostoru ako je potrebno.




