Ügyfélprofilok törlése
Ebben az útmutatóban megtanulhatja, hogyan távolíthatja el az ügyfeleket a munkaterületéről. A törölt ügyfeleket eltávolítjuk az ügyféllistájáról, de a korábbi eladásaik, időpontjaik és értékeléseik megmaradnak a nyilvántartásában.
Ebben a cikkben
Egyetlen ügyfél törlése
- A képernyő bal oldalán található főmenüből lépjen az Ügyfelek részre.
- Válassza a Ügyféllista lehetőséget a bal oldali menüpanelen.

- Kattintson egy ügyfél profiljára, hogy megtekinthesse a profiladatait.
- Az ügyfél nézetében kattintson a Műveletek elemre, és válassza az Ügyfél törlése lehetőséget.

- Kattintson a Törlés gombra a felugró ablakban a visszaigazoláshoz.

A törlést követően az ügyfelet eltávolítjuk az ügyféllistájáról, de a korábbi eladásai, időpontjai és értékelései megmaradnak a munkaterületén.
GYIK
Ha egy csapattag törölte a profilt, a neve megjelenik a törölt ügyfél profiljában az Ügyfél adatai lapon. Ha nem jelenik meg név, az azt jelenti, hogy az ügyfél törölte a saját Fresha-fiókját.
Ha véletlenül töröl egy ügyfelet, és segítségre van szüksége az adatai visszaállításához, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal segítségért.
Egy letiltott ügyfél törlése megszünteti a letiltást, így az ügyfél ismét foglalhat Önnél online. Ha meg szeretné akadályozni, hogy egy ügyfél a jövőben foglaljon, a legjobb, ha megtartja a profilját, és a törlés helyett használja a letiltás funkciót.

