Gestionează lista de clienți
În acest ghid, vei afla cum să ștergi sau să blochezi mai mulți clienți simultan.
În acest articol
Cum funcționează lista ta de clienți
Lista ta de clienți este locul în care sunt stocate și gestionate toate profilurile clienților. De aici, poți vizualiza detalii despre client, istoric și multe altele, ceea ce îți oferă o imagine completă a fiecărui client.
De aici, poți efectua acțiuni în bloc, cum ar fi eliminarea sau blocarea mai multor clienți simultan. Clienții șterși sunt eliminați din spațiul tău de lucru, dar istoricul lor rămâne salvat. Clienții blocați nu pot face rezervări online, deși profilul lor rămâne vizibil pentru echipa ta.
Pentru a gestiona profilurile individuale ale clienților, inclusiv pentru a afla cum să ștergi un singur client sau să blochezi un anumit client să nu mai poată face rezervări, deschide direct profilul clientului.
Șterge-ți clienții în bloc
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, mergi la Clienți.
- Selectează Lista de clienți din panoul de meniu din stânga.
- Deasupra Listei de clienți, lângă Numele clientului, bifați caseta de selectare pentru a selecta toți clienții sau selectați anumiți clienți în mod individual.

- Dă clic pe butonul Șterge pentru a elimina profilurile clienților.

- În fereastra pop-up, fă clic pe Șterge pentru a reconfirma.

Odată șterși, clienții selectați sunt eliminați din lista ta de clienți, dar programările lor anterioare rămân în spațiul tău de lucru.
Blochează-ți clienții în bloc
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, accesează Clienți.
- Deasupra Listei de clienți, lângă Nume client, bifați caseta de selectare pentru a selecta toți clienții sau selectați individual anumiți clienți.

- Dă clic pe butonul Modificare in bloc și selectează Blochează clienți.

- În fereastra pop-up Blochează clienți, selectează un motiv al blocării.

- Dă clic pe butonul Blochează pentru a confirma.
Odată blocați, clienții nu mai pot efectua rezervări la afacerea ta. Profilul lor rămâne în Lista de clienți, iar starea de blocare este vizibilă pentru echipa ta. Pentru a debloca clienții, urmește aceiași pași și selectează Deblochează clienții.






