Slett den personlige kontoen din
Finn ut hvordan du sletter den personlige Fresha-kontoen din og fjerner profilen din på en sikker måte,
I denne artikkelen
Slett arbeidsområdet ditt som eier
Som eier av et arbeidsområde må du utføre noen få handlinger før du sletter arbeidsområdet. Før du sender inn en forespørsel om sletting av arbeidsområde, må du:
- Fjern markedsplassprofilen din for å hindre kunder i å booke hos deg.
- Avbryt alle dine kommende timer.
- Gi refusjon for eventuelle depositum kunder har betalt for fremtidige timer.
- Gi refusjon for eventuelle aktive gavekort eller medlemskap.
- Eksporter kundelisten og salgsloggrapporten.
- Gjør opp eventuell negativ saldo i bedriftslommeboken.
Når bedriftskontoen din på Fresha er slettet, kan den ikke gjenopprettes.
-
Fra verktøylinjen øverst til høyre på skjermen klikker du på Profil-ikonet og velger Personlige innstillinger.

-
I menypanelet til venstre klikker du på Arbeidsområder og velger Administrer ved siden av arbeidsområdet du vil slette.

-
Under Varsler for arbeidsområde klikker du på knappen Slett arbeidsområde.

-
Velg begrunnelsen for sletting av arbeidsområdet ditt, og klikk på Fortsett-knappen øverst til høyre for å fortsette.

-
Deretter krysser du av i hver av avmerkingsboksene for å bekrefte at du mister tilgangen til arbeidsområdet ditt permanent, og klikker på Fortsett-knappen øverst til høyre for å fortsette.

-
En verifiseringskode sendes til deg via SMS. Oppgi den firesifrede koden i de angitte feltene.
-
Klikk på knappen Slett arbeidsområde for å bekrefte.
-
Når det er slettet, sendes du tilbake til bedriftskontoen din på Fresha. Arbeidsområdet ditt vises som slettet, med et tidsstempel for klokkeslettet og datoen for slettingen.
Forlat et arbeidsområde som teammedlem
Hvis du har blitt med i et eksisterende arbeidsområde som teammedlem, må du forlate arbeidsområdet. Før du gjør det, må du:
- Avbryte/tildele på nytt alle dine kommende timer under navnet ditt.
- Forespurt at eventuelle gjenværende skyldte utbetalinger blir betalt av eieren av arbeidsområdet.
- Fra verktøylinjen øverst til høyre på skjermen klikker du på Profil-ikonet og velger Personlige innstillinger.

- I menypanelet til venstre klikker du på Arbeidsområder og velger Administrer ved siden av arbeidsområdet du vil forlate.

- Under Varsler for arbeidsområde klikker du på Forlat arbeidsområde.

- I popup-vinduet skriver du inn e-postadressen du har registrert hos Fresha, og klikker deretter på knappen Forlat for å bekrefte.

Når du har forlatt arbeidsområdet, vises en melding på skjermen for å bekrefte at du har forlatt arbeidsområdet. Dette vil også bli registrert under dine tidligere arbeidsområder sammen med avreisedatoen din.
Slett den personlige kontoen din
Når du har slettet eller forlatt arbeidsområdet som er knyttet til kontoen din, kan du gå videre og slette den personlige kontoen din.
- Fra Personlige innstillinger velger du Innlogging og sikkerhet for å få tilgang til kontoinformasjonen din.

- Under avsnittet Slett konto klikker du på knappen Slett konto.

- For å fullføre slettingen av kontoen din velger du årsaken til slettingen av kontoen og klikker på Fortsett-knappen øverst til høyre for å fortsette.

- Deretter krysser du av i hver av boksene for å bekrefte at du mister tilgangen til kontoen din permanent, og klikker på Fortsett-knappen øverst til høyre for å fortsette.

- En verifiseringskode sendes til deg via SMS. Oppgi den firesifrede koden i feltene og klikk på Slett konto for å bekrefte.
- En bekreftelsesmelding vises som bekrefter at kontoen din er slettet.

Vanlige spørsmål
Du mottar en e-post som bekrefter slettingen av kontoen din, vanligvis samme dag.
SMS-verifiseringskoder sendes til telefonnummeret som er knyttet til Fresha-kontoen din. Hvis koden ikke har kommet innen noen minutter, bekreft at telefonnummeret ditt er riktig i Personlige innstillinger, sjekk at telefonen din har mobilsignal og kan motta SMS-meldinger, og be deretter om en ny kode.