Administrer Teamchat-indstillinger
Få mere at vide om, hvordan du aktiverer Teamchat til dit arbejdsområde, administrerer adgang for teamet og vælger, hvordan dit team kommunikerer i Fresha.
I denne artikel
Aktivér Teamchat for dit arbejdsområde
Teamchat er et betalt tillæg, der faktureres månedligt pr. medarbejder. Ejere og administratorer af arbejdsområder kan aktivere Teamchat og administrere adgang via teamtilladelser.
- Gå til Tillæg i hovedmenuen til venstre på skærmen.
- Under Teamchat skal du klikke på knappen Vis.
- Vælg knappen Vis under Teamchat for at åbne oversigten over tillæg.
- Klik på knappen Fortsæt for at gennemgå de månedlige tillægsomkostninger.
- I det næste trin skal du gennemgå dine betalingsmuligheder og vælge den betalingsmetode, der passer bedst til din virksomhed.
- Klik på knappen Aktivér øverst til højre for at aktivere Teamchat.
Når funktionen er aktiveret, kan dine medarbejdere få adgang til teambeskeder sammen med kundebeskeder i Fresha Connect, så alle jeres samtaler er samlet på ét sted.
Hvis Teamchat er deaktiveret, er Teamchat skjult for alle i dit arbejdsområde. Alle eksisterende kanaler og direkte beskeder opbevares sikkert og vil være fuldt tilgængelige igen, når Teamchat er slået til igen.
Vælg standardkanaler for dit team
Standardkanaler er de kanaler, som nye medarbejdere automatisk bliver tilmeldt, når de bliver inviteret til dit arbejdsområde. Brug dem til at sikre, at nye medlemmer føjes til de rigtige samtaler fra dag ét, f.eks. en generel kanal eller en kanal for hele teamet på sociale medier.
- Gå til Indstillinger i hovedmenuen til venstre på skærmen.
- Klik på Teamchat i afsnittet Tillæg.
- Under Standardkanaler skal du vælge knappen Tilføj kanal.
- Vælg de kanaler, du vil have nye medarbejdere til at blive tilmeldt automatisk.
- Klik på knappen Gem øverst til højre for at opdatere dine standardkanaler.
Eksisterende medarbejdere påvirkes ikke af ændringer i standardkanaler. Hvis du vil føje en eksisterende medarbejder til en kanal, skal du læse Opret og administrer kanaler i Teamchat.
Administrer adgang til og tilladelser i Teamchat
Brug teamtilladelser til at administrere, hvem der kan få adgang til Teamchat, og hvad de kan gøre. Tilladelser tildeles efter rolle, hvilket gør det nemt at anvende de samme adgangsindstillinger for hele dit team.
Teamchat-tilladelser omfatter:
- Få adgang til Teamchat: Se kanaler, direkte beskeder og samtaler
- Opret kanaler: Opret nye offentlige eller private kanaler
- Administrer kanaler: Rediger, arkiver eller slet kanaler i arbejdsområdet
- I hovedmenuen til venstre på skærmen skal du vælge Indstillinger og derefter Team.
- I menupanelet til venstre skal du vælge Tilladelsesroller.
- Vælg den tilladelsesrolle, du vil redigere, eller klik på knappen Tilføj for at oprette en ny.
- Under Team skal du rulle ned til afsnittet Teamchat og markere afkrydsningsfeltet ved siden af hver tilladelse, du vil give.
- Klik på knappen Gem øverst til højre for at opdatere tilladelsesrollen.
Medarbejdere i den opdaterede gruppe ser de nye tilladelser, næste gang de logger ind. Uden tilladelsen Adgang til Teamchat forbliver Teamchat-indbakken skjult.
Ofte stillede spørgsmål
Teamchat er et betalt tillæg. Når du aktiverer den, føjes den til dit arbejdsområdeabonnement. For at se, hvad der i øjeblikket er aktivt for dit arbejdsområde,** skal du gå til Abonnementer under dine Faktureringsindstillinger **for at se afsnittet Tillæg.
Eksisterende kanaler og direkte beskeder bevares, mens Teamchat er slået fra, men er ikke tilgængelige. Når du slår det til igen, gendannes alt præcis, som det var, herunder medlemmer, historik og vedhæftede filer.
Indstillingerne for Teamchat gælder for hele arbejdsområdet. Brug teamtilladelser til at styre, hvilke medarbejdere på hver lokation der har adgang til Teamchat, og hvilke kanaler de som standard føjes til.
Kontrollér, at medarbejderens rollerettigheder omfatter adgang til Teamchat. Uden den tilladelse er Teamchat-indbakken skjult, selv når Teamchat er aktiveret for arbejdsområdet.
For at forhindre en medarbejder i at oprette en ny kanal skal du fjerne markeringen ved Opret kanaler for den relevante tilladelsesrolle. Medarbejdere i den pågældende gruppe kan stadig tilmelde sig og bruge eksisterende kanaler, men kan ikke oprette nye.
Alle medarbejdere føjes automatisk til lokationskanalerne. Derudover føjes nye medarbejdere til de kanaler, du har valgt som standard. De kan tilmelde sig andre offentlige kanaler når som helst, og eksisterende kanalmedlemmer kan føje dem til private kanaler.