Archivace a odstranění členů týmu z vašeho pracovního prostoru
V tomto průvodci se dozvíte, jak omezit přístup člena týmu k vašemu pracovnímu prostoru archivací nebo odstraněním jeho profilu, abyste zabránili novým rezervacím schůzek.
V tomto článku
Jak funguje archivace nebo odstranění členů týmu
Pokud člen týmu dočasně nebo trvale odchází, můžete podle svých potřeb jeho profil buď archivovat, nebo odstranit.
- Chcete-li archivovat člena týmu, nejprve upravte jeho přístup odstraněním nadcházejících směn a nastavením úrovně oprávnění na Bez přístupu. Poté zrušte nebo přiřaďte všechny budoucí schůzky někomu jinému. Archivací ho odstraníte z kalendáře a rozvrhu, ale zachováte jeho historii a umožníte jeho budoucí opětovnou aktivaci.
- Chcete-li odstranit člena týmu, musíte nejprve jeho profil archivovat a poté odstranit. Tím se trvale odebere jeho přístup k pracovnímu prostoru, přičemž ve vašich přehledech zůstanou zachovány recenze vašeho podniku, jeho minulé prodeje a data o schůzkách.
Archivovat členy týmu
- Z hlavní nabídky vlevo na obrazovce přejděte na Tým.
- V levém panelu nabídky vyberte Členové týmu.
- Vyberte člena týmu a otevřete jeho profil.
- V zobrazení člena personálu klikněte na tlačítko Akce v levém panelu a vyberte Archivovat.

- Pro potvrzení klikněte na tlačítko Archivovat ve vyskakovacím okně.
Jakmile je člen týmu archivován, jeho přístup je odebrán, ale jeho profil lze kdykoli obnovit. Před archivací budete vyzváni ke zrušení nebo přesunutí všech nadcházejících schůzek.
Zrušení archivace členů týmu
-
Z hlavní nabídky vlevo na obrazovce přejděte na Tým.
-
Na levém panelu nabídky vyberte Členové týmu.
-
Nad seznamem členů týmu klikněte na ikonu Filtr na panelu nástrojů a zobrazte archivované profily.
-
V zobrazení filtrů vyberte Archivováno v části Stav a poté klikněte na tlačítko Použít dole.

-
V seznamu archivovaných členů týmu klikněte na Akce vedle člena týmu a na panelu vyberte Zrušit archivaci.

Jakmile bude člen týmu vyjmut z archivu, obdrží e-mailovou pozvánku a jeho profil bude znovu aktivován. Abyste mohli u tohoto člena týmu přijímat online rezervace, aktualizujte nastavení jeho profilu a přidejte naplánované směny.
Trvalé odstranění členů týmu
- V hlavní nabídce na levé straně obrazovky přejděte na Tým.
- V levém panelu nabídky vyberte Členové týmu.
- Nad seznamem členů týmu klikněte na ikonu Filtr na panelu nástrojů a zobrazte archivované profily.
- V zobrazení Filtrů v části Stav vyberte možnost Archivováno a poté klikněte na tlačítko Použít.

- V seznamu archivovaných členů týmu klikněte na Akce vedle člena týmu a na panelu vyberte Trvale smazat.

- Potvrďte kliknutím na tlačítko Smazat ve vyskakovacím okně.
Jakmile je profil člena týmu trvale smazán, jeho přístup je odebrán, ale jeho dřívější prodeje, schůzky a hodnocení zůstávají ve vašich přehledech.
Často kladené otázky
- Odstranit naplánované směny člena týmu
- Zakázat online rezervaci v jeho profilu člena týmu
- Aktualizovat úroveň oprávnění na Bez přístupu
Členy týmu je třeba archivovat jednotlivě. Tím je zajištěno, že všechny budoucí schůzky a údaje budou spravovány správně.
Ano, cena vašeho tarifu Fresha je založena na počtu členů týmu, kterým je možné rezervovat termíny. Když zakážete rezervace v kalendáři pro člena týmu, archivujete ho nebo odstraníte, bude odebrán z vaší měsíční ceny. Změny vašeho plánu se projeví v příštím zúčtovacím období. Tato změna proběhne automaticky, nemusíte provádět žádné ruční změny v nastavení vašeho tarifu Fresha.
Jakmile je člen týmu trvale odstraněn, nelze tyto údaje obnovit. Musíte znovu vytvořit člena týmu přidáním nového profilu.
Pokud nechcete člena týmu archivovat nebo trvale odstranit, ale potřebujete omezit jeho přístup a dostupnost, můžete jej pozastavit. Chcete-li to provést, můžete udělat následující:
Později můžete jeho profil archivovat nebo v případě potřeby obnovit přístup do pracovního prostoru.




