Správa nastavení služby Fresha Connect
Zjistěte, jak aktivovat Fresha Connect pro váš pracovní prostor, spravovat přístup týmu a vybrat, jak bude váš tým komunikovat ve Fresha.
V tomto článku
Aktivujte Fresha Connect pro svůj pracovní prostor
Fresha Connect je placený doplněk účtovaný měsíčně za každého člena týmu. Vlastníci a správci pracovního prostoru můžou aktivovat Fresha Connect a spravovat přístup prostřednictvím oprávnění týmu.
- Z hlavní nabídky vlevo na obrazovce přejděte na Doplňky.
- V části Fresha Connect klikněte na tlačítko Zobrazit.
- Vyberte tlačítko Zobrazit v části **Fresha Connect **a otevřete souhrnné zobrazení doplňků.
- Kliknutím na tlačítko Pokračovat zobrazíte měsíční náklady na doplněk.
- V dalším kroku zkontrolujte možnosti způsobu platby a vyberte nejvhodnější způsob platby pro váš podnik.
- Kliknutím na tlačítko Povolit v pravém horním rohu aktivujte Fresha Connect.
Po aktivaci bude mít váš tým ve Fresha Connect přístup k týmovým zprávám spolu s zprávami pro klienty, takže budete mít všechny konverzace na jednom místě.
Pokud je Fresha Connect zakázána, je skryta před všemi ve vašem pracovním prostoru. Všechny stávající kanály a přímé zprávy jsou v bezpečí a budou opět plně přístupné, jakmile bude Team Connect znovu zapnut.
Vyberte výchozí kanály pro svůj tým
Výchozí kanály jsou kanály, do kterých se noví zaměstnanci automaticky připojí, když jsou pozváni do vašeho pracovního prostoru. Použijte je, abyste zajistili, že noví členové budou od prvního dne přidáni do správných konverzací, jako je obecný nebo týmový sociální kanál.
- Z hlavní nabídky vlevo na obrazovce přejděte na Nastavení.
- V části Doplňky klikněte na Fresha Connect.
- V části Výchozí kanály vyberte tlačítko Přidat kanál.
- Vyberte kanály, ke kterým se mají noví zaměstnanci automaticky připojit.
- Kliknutím na tlačítko Uložit v pravém horním rohu aktualizujte své výchozí kanály.
Změny výchozích kanálů nemají vliv na stávající členy týmu. Chcete-li přidat stávajícího člena týmu do kanálu, přečtěte si článek Vytváření a správa kanálů ve službě Fresha Connect.
Spravujte přístup a oprávnění k Fresha Connect
Použijte oprávnění týmu ke správě toho, kdo má přístup k Fresha Connect a co může dělat. Oprávnění jsou přiřazena podle role, což usnadňuje použití stejných nastavení přístupu v celém týmu.
Oprávnění pro Fresha Connect zahrnují:
- Přístup k Fresha Connect: prohlížení kanálů, přímých zpráv a konverzací
- Vytváření kanálů: Vytváření nových veřejných nebo soukromých kanálů
- Správa kanálů: Úprava, archivace nebo odstranění kanálů v pracovním prostoru
- V hlavní nabídce vlevo na obrazovce vyberte Nastavení a poté Tým.
- V levém panelu nabídky vyberte Role oprávnění.
- Vyberte roli s oprávněním, kterou chcete upravit, nebo klikněte na tlačítko Přidat a vytvořte novou roli.
- V části Tým sjeďte dolů do části Fresha Connect a zaškrtněte políčko vedle každého oprávnění, které chcete udělit.
- Kliknutím na tlačítko Uložit v pravém horním rohu aktualizujte roli s oprávněními.
Členové týmu v aktualizované skupině uvidí nová oprávnění při příštím přihlášení. Bez oprávnění **Přístup k Fresha Connect **zůstává doručená pošta Fresha Connect skrytá.
Často kladené otázky
Fresha Connect je placený doplněk. Po aktivaci se přidá k předplatnému vašeho pracoviště. Chcete-li zobrazit, co je v současné době aktivní pro váš pracovní prostor,** přejděte na Předplatná v nastavení fakturace **a zobrazte si sekci Doplňky.
Stávající kanály a přímé zprávy zůstanou zachovány, i když je Fresha Connect vypnutý, ale nebudou přístupné. Když jej znovu zapnete, vše se obnoví přesně tak, jak to bylo, včetně členů, historie a příloh.
Nastavení Fresha Connect se vztahuje na úroveň pracovního prostoru. Použijte oprávnění týmu a určete, kteří členové týmu na jednotlivých pracovištích mají přístup k Fresha Connect a do kterých kanálů jsou ve výchozím nastavení přidáni.
Zkontrolujte, zda oprávnění role člena týmu zahrnují přístup k Fresha Connect. Bez tohoto oprávnění je doručená pošta Fresha Connect skrytá, i když je Fresha Connect pro pracovní prostor povolena.
Chcete-li zabránit členu týmu ve vytváření nového kanálu, zrušte zaškrtnutí možnosti Vytvářet kanály pro příslušnou roli s oprávněním. Členové týmu v dané skupině se stále mohou připojit ke stávajícím kanálům a používat je, ale nemohou vytvářet nové.
Všichni členové týmu jsou automaticky přidáni do kanálů pracoviště. Kromě toho jsou noví členové týmu přidáni do kanálů, které jste vybrali jako výchozí. Kdykoli se mohou připojit k dalším veřejným kanálům a stávající členové kanálů je mohou přidat do soukromých kanálů.