Een verkoper in je werkruimte deactiveren
- Klik in de Lijst met teamleden op Acties naast de naam van het teamlid en selecteer vervolgens Bewerken om het profiel bij te werken.

- Selecteer Verkopersaccount in het linkermenu.

- Schakel de schakelaar naast Verkopersaccount uit om het profiel van de verkoper te deactiveren.

- Klik op de knop Opslaan rechtsboven om het profiel van het teamlid bij te werken.
Eenmaal gedeactiveerd, wordt het profiel van de verkoper een standaard teamlidprofiel. Betalingen worden verwerkt via je werkruimte en de verkoper wordt op de hoogte gesteld dat de overeenkomst inactief is. Om het bestaande verkopersprofiel opnieuw te activeren, volgt u dezelfde stappen om een nieuwe uitnodiging te verzenden.
Veelgestelde vragen
Als een verkoper niet langer actief is of een langdurig verlof neemt, kun je het profiel van die verkoper archiveren of verwijderen in je Werkruimte. Door te archiveren, wordt de verkoper uit je planning verwijderd en worden nieuwe boekingen voorkomen, terwijl de eerdere gegevens van de verkoper ter referentie worden bewaard.


