HjemKunnskapsbaseFresha-akademiet
Arkiver og slett teammedlemmer fra arbeidsområdet ditt
Tilbake
  1. Kunnskapsbase•
  2. Team•
  3. Arkiver og slett teammedlemmer fra arbeidsområdet ditt

Arkiver og slett teammedlemmer fra arbeidsområdet ditt

I denne veiledningen lærer du hvordan du begrenser et teammedlems tilgang til arbeidsområdet ditt ved å arkivere eller slette profilen deres for å forhindre bestilling av nye timer.

I denne artikkelen

  • Slik fungerer arkivering eller sletting av teammedlemmer
  • Arkiver teammedlemmer
  • Opphev arkivering av teammedlemmer
  • Slett teammedlemmer permanent

Slik fungerer arkivering eller sletting av teammedlemmer

Hvis et teammedlem forlater teamet, midlertidig eller permanent, kan du enten arkivere eller slette profilen til vedkommende, avhengig av behovene dine.

  • For å arkivere et teammedlem må du først redigere tilgangen deres ved å fjerne kommende skift og sette tillatelsesnivået deres til Ingen tilgang. Deretter avbryter du eller tildeler eventuelle fremtidige timer på nytt. Arkivering fjerner dem fra kalenderen og arbeidsplanen din, men beholder historikken deres og gjør det mulig å aktivere dem på nytt i fremtiden.
  • Hvis du vil slette et teammedlem, må du først arkivere og deretter slette profilen deres. Dette fjerner vedkommendes tilgang til arbeidsområdet permanent, men beholder bedriftens vurderinger, vedkommendes tidligere salg og timeinformasjon i rapportene dine.

Arkiver teammedlemmer

  1. Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Team. 
  2. Velg Teammedlemmer fra menypanelet til venstre.
  3. Velg teammedlemmet for å åpne profilen.
  4. I teammedlemsvisningen klikker du på knappen Handlinger i panelet til venstre og velger Arkiver. Gruppe 162 (1).jpg
  5. Klikk på Arkiver-knappen i popup-vinduet for å bekrefte.
  1. Åpne et teammedlems profil fra Teammedlem-listen.
  2. I teammedlemsvisningen trykker du på Handlinger-knappen og velger deretter Arkiver fra panelet. Gruppe 97 (1).jpg
  3. Trykk på Arkiver-knappen i popup-vinduet for å bekrefte.

Når et teammedlem er arkivert, fjernes tilgangen, men profilen kan gjenopprettes når som helst. Du blir bedt om å avbestille eller tildele eventuelle kommende timer på nytt før arkivering.

Opphev arkivering av teammedlemmer

  1. Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Team. 

  2. Velg Teammedlemmer fra menypanelet til venstre.

  3. Over listen over teammedlemmer klikker du på Filter-ikonet i verktøylinjen for å vise arkiverte profiler. 

  4. I filter-visningen velger du Arkivert under Status, og klikker deretter på Bruk-knappen nederst.

    Fjerne arkivering av teammedlemmer_leksjon_3_skrivebord.jpg

  5. Fra listen over arkiverte teammedlemmer klikker du på Handlinger ved siden av teammedlemmet og velger Opphev arkivering i panelet.

    Fjerne arkivering av teammedlemmer_leksjon_6_skrivebord.jpg

  1. Fra hovedmenyen nederst på skjermen trykker du på Mer (rutenettikon) og åpner Team.
  2. Over listen over teammedlemmer trykker du på Filter-ikonet i verktøylinjen for å vise arkiverte profiler. 
  3. I Filtre-visningen under Status velger du Arkivert og trykker på Bruk-knappen nederst for å vise alle Arkiverte teammedlemmer. unarchive_team_member_mobile.jpg
  4. Fra listen over arkiverte teammedlemmer trykker du på Handlinger (tre prikker) ved siden av teammedlemmet og velger Opphev arkivering. Gruppe 94 (3).jpg

Når et teammedlem fjernes fra arkivet, mottar det en e-postinvitasjon, og profilen blir aktivert på nytt. For å gjøre dem tjenesteytende online må du oppdatere profilinnstillingene deres og legge til planlagte vakter.

Slett teammedlemmer permanent

  1. Fra hovedmenyen til venstre på skjermen, gå til Team. 
  2. Velg Teammedlemmer fra menypanelet til venstre.
  3. Over listen over teammedlemmer klikker du på Filter-ikonet i verktøylinjen for å få en visning av arkiverte profiler. 
  4. I filter-visningen velger du Arkivert under Status, og klikker deretter på Bruk-knappen. Group 162 (2).jpg
  5. Fra listen over arkiverte teammedlemmer klikker du på Handlinger ved siden av teammedlemmet og velger Slett permanent fra panelet. Group 163 (1).jpg
  6. Klikk på Slett-knappen i popup-vinduet for å bekrefte.
  1. Fra hovedmenyen nederst på skjermen trykker du på Mer (rutenettikon) og åpner Team.
  2. Over listen over teammedlemmer trykker du på Filter-ikonet i verktøylinjen for å vise arkiverte profiler. 
  3. I filtre-visningen under Status velger du Arkivert og trykker på Bruk-knappen nederst. Group 97 (2).jpg
  4. Fra listen over arkiverte teammedlemmer trykker du på Handlinger (tre prikker) ved siden av teammedlemmet og velger Slett permanent fra panelet. Gruppe 98 (1).jpg
  5. Trykk på Slett-knappen i popup-vinduet for å bekrefte.

Når et teammedlems profil er slettet permanent, fjernes tilgangen deres, men tidligere salg, timer og vurderinger forblir i rapportene dine.

Vanlige spørsmål

    • Teammedlemmer må arkiveres individuelt. Dette sikrer at alle fremtidige timer og data administreres riktig.

      Ja, prisen på Fresha-abonnementet ditt er basert på antall teammedlemmer som kan bookes. Når du deaktiverer kalenderbestillinger for et teammedlem, arkiverer eller sletter det, blir det fjernet fra den månedlige prisen din. Endringer i planen trer i kraft i neste faktureringsperiode. Denne endringen skjer automatisk. Du trenger ikke å gjøre noen manuelle endringer i innstillingene for Fresha-abonnementet ditt.

      Når et teammedlem er permanent slettet, kan ikke disse opplysningene gjenopprettes. Du må opprette teammedlemmet på nytt ved å legge til en ny profil for vedkommende.

      Hvis du ikke vil arkivere eller slette et teammedlem permanent, men trenger å begrense vedkommendes tilgang og tilgjengelighet, kan du sette vedkommende i suspendert status. For å opprette dette kan du gjøre følgende:

      • Slett teammedlemmets planlagte vakter
      • Deaktivere nettbooking i teammedlemmets profil
      • Oppdater tillatelsesnivået til Ingen tilgang

      Du kan senere arkivere profilen deres eller gjenopprette tilgangen deres til arbeidsområdet om nødvendig.


teammedlemmer


Relaterte artikler

Var denne veiledningen nyttig?

teammedlemmer

Legg til teammedlemmer i arbeidsområdet ditt

Registrer nye teammedlemmer ved å opprette en profil for dem i arbeidsområdet ditt.

Arkiver og slett teammedlemmer fra arbeidsområdet ditt

Hold arbeidsområdet organisert ved å administrere teammedlemmer gjennom arkivering eller permanent sletting.

Administrer tillatelsesroller

Administrer teamets tillatelsesroller for å holde den daglige driften i gang uten problemer, en

Tilordne tillatelsesroller til teammedlemmer

Oppdater enkelt et teammedlems tillatelsesnivå fra listen over teammedlemmer, slik at du får fleksibel kontroll over arbeidsområdet ditt.

Oppdater kontoinformasjon for teammedlemmer

Legg til roller, tjenester, steder og tillatelsesnivåer i teammedlemmers profiler.

Opprett tillatelsesroller

Forbedre teamets tilgang til arbeidsområdet ved å opprette tillatelseroller som er skreddersydd for hver rolle og hvert ansvarsområde.

Sett teamet ditt i søkelyset med utfyllende profiler

Inviter teammedlemmene dine til å lage profesjonelle profiler og starte en profesjonell portefølje online, der de kan vise frem talentet og ferdighetene sine til kunder.

Relaterte artikler

Endre timer Ombooke timer

Flytt timer til andre tidspunkter uten å endre all annen informasjon.

Avbryt timer

Fjern uønskede eller utilsiktede bookinger fra kalenderen din for å frigjøre tilgjengelighet.

Fresha
Få appen

Om Fresha

Karrierer

Hjelp og støtte

Blogg

Nettstedskart

For bedrifter

For partnere

Priser

Funksjoner

Planlegging

Kasseløsning

Betalinger

Kapital

Markedsplass

Support

Status

Juridisk

Retningslinjer for personvern

Tjenestevilkår

Vilkår for bruk

Finn oss på sosiale medier

Facebook
Linkedin
Instagram

©️ 2026 Fresha.com SV Ltd