Administrer Team Connect-innstillinger
Finn ut hvordan du aktiverer Team Connect for arbeidsområdet ditt, administrerer teamtilgang og velger hvordan teamet ditt kommuniserer i Fresha.
I denne artikkelen
Aktiver Team Connect for arbeidsområdet ditt
Team Connect er et betalt tillegg som faktureres månedlig per teammedlem. Eiere og administratorer av arbeidsområder kan aktivere Team Connect og administrere tilgang gjennom teamtillatelser.
- Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Tillegg.
- Under Team Connect klikker du på Vis-knappen.
- Velg Visning-knappen under Team Connect for å åpne visningen med oversikt over tillegg.
- Klikk på knappen Fortsett for å vurdere den månedlige kostnaden for tillegg.
- I neste steg gjennomgår du alternativene for betalingsmåter og velger den mest hensiktsmessige betalingsmåten for bedriften din.
- Klikk på aktiver-knappen øverst til høyre for å aktivere Team Connect.
Når det er aktivert, kan teamet ditt få tilgang til teammeldinger sammen med kundemeldinger i Fresha Connect, slik at alle samtalene deres samles på ett sted.
Hvis Team Connect er deaktivert, er Team Connect skjult for alle i arbeidsområdet ditt. Alle eksisterende kanaler og direktemeldinger oppbevares trygt og vil være fullt tilgjengelige igjen når Team Connect er slått på igjen.
Velg standardkanaler for teamet ditt
Standardkanaler er kanalene nye teammedlemmer automatisk blir med i når de blir invitert til arbeidsområdet ditt. Bruk dem til å sikre at nye deltakere legges til i de riktige samtalene fra dag én, for eksempel en generell eller teamomfattende sosial kanal.
- Fra hovedmenyen til venstre på skjermen går du til Innstillinger.
- I avsnittet Tillegg klikker du på Team Connect.
- Under Standardkanaler velger du knappen Legg til kanal.
- Velg kanalene du vil at nye teammedlemmer skal bli med i automatisk.
- Klikk på Lagre-knappen øverst til høyre for å oppdatere standardkanalene dine.
Eksisterende teammedlemmer påvirkes ikke av endringer i standardkanaler. For å legge til et eksisterende teammedlem i en kanal kan du se Opprette og administrere kanaler i Team Connect.
Administrer Team Connect-tilgang og -tillatelser
Bruk teamtillatelser for å administrere hvem som har tilgang til Team Connect og hva de kan gjøre. Tillatelser tildeles etter rolle, noe som gjør det enkelt å bruke de samme tilgangsinnstillingene for hele teamet ditt.
Team Connect-tillatelser inkluderer:
- Tilgang til Team Connect: visning av kanaler, direktemeldinger og samtaler
- Opprett kanaler: Opprett nye offentlige eller private kanaler
- Administrer kanaler: Rediger, arkiver eller slett kanaler i arbeidsområdet
- Fra hovedmenyen til venstre på skjermen velger du Innstillinger og deretter Team.
- I menypanelet til venstre velger du Tillatelsesroller.
- Velg tillatelsesrollen du vil redigere, eller klikk på Legg til-knappen for å opprette en ny.
- Under Team blar du til avsnittet Team Connect og merker av i avmerkingsboksen ved siden av hver tillatelse du vil gi.
- Klikk på Lagre-knappen øverst til høyre for å oppdatere tillatelsesrollen.
Teammedlemmer i den oppdaterte gruppen ser de nye tillatelsene neste gang de logger på. Uten tillatelsen **Tilgang til Team Connect **forblir Team Connect-innboksen skjult.
Vanlige spørsmål
Team Connect er et betalt tillegg. Når du aktiverer det, legges det til i abonnementet for arbeidsområdet ditt. For å se hva som for øyeblikket er aktivt for arbeidsområdet ditt,** går du til Abonnementer under Faktureringsinnstillinger **for å se avsnittet Tillegg.
Eksisterende kanaler og direktemeldinger beholdes mens Team Connect er deaktivert, men forblir utilgjengelige. Når du slår den på igjen, gjenopprettes alt nøyaktig slik det var, inkludert medlemmer, historikk og vedlegg.
Team Connect-innstillinger gjelder på arbeidsområdenivå. Bruk teamtillatelser for å kontrollere hvilke teammedlemmer på hvert sted som har tilgang til Team Connect, og hvilke kanaler de legges til i som standard.
Sjekk at teammedlemmets rolletillatelser inkluderer tilgang til Team Connect. Uten denne tillatelsen er Team Connect-innboksen skjult selv når Team Connect er aktivert for arbeidsområdet.
For å hindre et teammedlem i å opprette en ny kanal, fjerner du merket for Opprett kanaler for den aktuelle tillatelsesrollen. Teammedlemmer i den gruppen kan fortsatt bli med i og bruke eksisterende kanaler, men de kan ikke opprette nye.
Alle teammedlemmer legges automatisk til i stedskanalene. I tillegg legges nye teammedlemmer til i kanalene du har valgt som standard. De kan bli med i andre offentlige kanaler når som helst, og eksisterende kanalmedlemmer kan legge dem til i private kanaler.