Deaktivacija profila poslovnog korisnika
Saznajte kako deaktivirati neaktivne poslovne korisnike u svom radnom prostoru.
Deaktivacija poslovnog korisnika u vašem radnom prostoru
- Na popisu članova tima kliknite Radnje pored imena člana tima, a zatim odaberite Uredi kako biste ažurirali njegov profil.

- Odaberite Račun poslovnog korisnika na lijevoj ploči izbornika.

- Onemogućite klizač pokraj odjeljka Račun poslovnog korisnika da biste deaktivirali profil poslovnog korisnika.

- Kliknite na gumb Spremi u gornjem desnom kutu da biste ažurirali profil člana tima.
Nakon deaktivacije profil poslovnog korisnika postaje standardni profil člana tima. Plaćanje se obrađuje putem vašeg radnog prostora, a poslovni korisnik dobiva obavijest da je njegov ugovor neaktivan. Da biste ponovno aktivirali njegov postojeći profil poslovnog korisnika, slijedite iste korake za slanje nove pozivnice.
Česta pitanja
Ako poslovni korisnik više nije aktivan ili je na duljem dopustu, možete arhivirati ili izbrisati njegov profil u svom radnom prostoru. Arhiviranjem ga uklanjate iz svog rasporeda i sprječavate nove rezervacije, dok se njegovi prethodni zapisi zadržavaju za referencu.


