Dodavanje datoteka u profile klijenata
U ovom vodiču saznat ćete kako prenijeti dokumente i slike u profile klijenata.
U ovom članku
Kako funkcioniraju datoteke
Datoteke vam omogućuju sigurno pohranjivanje dokumenata i slika unutar profila klijenta. Možete ih upotrebljavati za spremanje fotografija prije i poslije ili bilo kojih drugih relevantnih zapisa. Prenesene datoteke vidljive su samo vašem timu i ostaju priložene profilu klijenta za buduću upotrebu.
Dodavanje datoteke profilu klijenta
- Otvorite profil klijenta sa svog popisa klijenata.
- Na ploči izbornika u prikazu profila klijenta kliknite Dokumenti i odaberite Datoteke s popisa.

- Kliknite na gumb Dodaj na vrhu desne ploče da biste prenijeli novu datoteku.

- Odaberite datoteku sa svog uređaja za dodavanje. Možete prenijeti širok raspon tipova datoteka, uključujući CSV, PDF, XLS, XLSX, JPG, PNG i JPEG.
Nakon prijenosa datoteka će se pojaviti na profilu klijenta u odjeljku Datoteke i vaš je tim moći će pregledati u svakom trenutku.
Upravljanje datotekama klijenta
- Otvorite profil klijenta iz svog Popisa klijenata.
- Na ploči izbornika u prikazu profila klijenta kliknite Dokumenti i odaberite Datoteke s popisa.

- Upotrijebite traku za pretraživanje kako biste pronašli datoteku ili upotrijebite prekidač za promjenu prikaza između popisa i rešetke.
- Kliknite Radnje (tri točkice) pokraj datoteke i odaberite jednu od sljedećih opcija:
- Prikaži datoteku: Pogledajte preneseni sadržaj. Dokumente u formatu CSV, PDF, XLS i XLSX morat ćete preuzeti kako biste ih mogli pregledati.
- Promjena naziva datoteke: promijenite naziv datoteke u skočnom prozoru, a zatim kliknite gumb Promijeni naziv za spremanje.
- Preuzmi datoteku: Spremite datoteku na svoj uređaj. Pojavit će se u vašoj mapi za preuzimanja.
- Izbriši: trajno uklonite datoteku iz profila klijenta. Kliknite na gumb Brisanje za ponovnu potvrdu.

Nakon upravljanja, datoteka će odražavati sva ažuriranja na profilu klijenta i ostat će dostupna vašem timu ili će se ukloniti ako se izbriše.
Česta pitanja
Nakon brisanja datoteke se uklanjaju iz profila klijenta i ne mogu se vratiti.
Datoteke su privatne, tako da ih vaš tim može interno pregledavati, dok ih klijenti neće vidjeti.



