Työtilan omistajuuden siirtoon liittyvä käyttöoikeus
Opi, miten siirrät työtilan omistajuuden ja täyden tilin hallinnan Fresha-tililläsi olevalle tiimin jäsenelle.
Fresha-työtilan omistajuuden siirtäminen tiimin jäsenelle
Jos yrityksesi omistaja vaihtuu tai sinun on siirrettävä omistajuus jollekin toiselle, voit tehdä sen Työtilan asetusten kautta.
Uusi omistaja on oltava jo lisätty tiimin jäseneksi Fresha-yritystilillesi, ennen kuin omistajuus voidaan siirtää.
Kun omistajuus on siirretty, omistajan käyttöoikeutesi poistetaan, ja sinulle annetaan tiimin jäsenen rooli, johon sisältyy korkeatasoinen käyttöoikeus Fresha-työtilaan.
Omistusoikeuden siirto
- Valitse näytön oikeassa yläkulmassa olevasta työkalurivistä Profiili-kuvake ja napsauta Oma profiili.

- Napsauta vasemmassa valikkopaneelissa Työtilat ja valitse sen työtilan vierestä Hallitse, jonka omistajuuden haluat siirtää.

- Valitse näkymän oikeasta yläkulmasta Toiminnot ja valitse sitten Siirrä työtilan omistajuus.

- Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Jatka siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

- Etsi hakupalkin avulla tiimin jäsen, jolle haluat siirtää omistajuuden, ja valitse sitten hänen profiilinsa.
- Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Jatka siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

- Tarkista ja vahvista muutoksesi, valitse alareunassa oleva valintaruutu omistajuuden siirron hyväksymiseksi ja valitse sitten Vahvista prosessin viimeistelemiseksi.

- Vahvista muutos syöttämällä turvallisuuspIN-koodi, joka on lähetetty Fresha-tilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.
- Vaihtoehtoisesti voit valita turvakoodin vastaanottamisen tekstiviestillä valitsemalla annetun linkin.
- Kun olet syöttänyt 4-numeroisen PIN-koodin, näet vahvistuksen siitä, että omistajuuden siirto onnistui.

- Työtilan käyttöoikeutesi päivitetään automaattisesti Korkea käyttöoikeus -käyttöoikeustasolle.
Kun omistajuus on siirretty tiimin jäsenelle, saat vahvistussähköpostin Fresha-tilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.
UKK
Fresha-yritystilillä voi olla vain yksi omistaja, jolla on täydet käyttöoikeudet. Jos sinun täytyy jakaa hallinta, suosittelemme antamaan tiimin jäsenelle täydet käyttöoikeudet käyttöoikeusasetustesi kautta.
Jos sinun täytyy poistaa tiimin jäsen työtilastasi, sinun on ensin arkistoitava ja sitten poistettava hänen profiilinsa. Tämä poistaa pysyvästi hänen työtilan käyttöoikeutensa, mutta yrityksesi arvostelut sekä hänen aiemmat myynti- ja ajanvarauksiinsa liittyvät tiedot säilyvät raporteissasi.
Jos haluat poistua työtilasta, voit tehdä sen Työtilan asetuksista.
Työtilan omistajana voit luoda ja hallinnoida työtilasi käyttöoikeusrooleja ja hallinnoida jokaisen tiimin jäsenen yksilöllisiä käyttöoikeustasoja.
Vain ne tiimin jäsenet, jotka ovat hyväksyneet kutsun liittyä työtilaasi, näkyvät luettelossa, kun valitset uuden omistajan. Tiimin jäsenen on myös vahvistettava sähköpostiosoitteensa ja luotava kirjautumistiedot työtilaasi, ennen kuin hänet voidaan valita.