Διαχείριση της λίστας πελατών σας
Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να διαγράψετε ή να αποκλείσετε πολλούς Πελάτες ταυτόχρονα.
Σε αυτό το άρθρο
Πώς λειτουργεί η λίστα πελατών σας
Η λίστα πελατών σας είναι το σημείο όπου αποθηκεύονται και γίνεται η διαχείριση όλων των προφίλ πελατών. Από εδώ, μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες πελάτη, ιστορικό και πολλά άλλα, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε πελάτη.
Από εδώ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μαζικές ενέργειες, όπως διαγραφή ή αποκλεισμό πολλών πελατών ταυτόχρονα. Οι διαγραμμένοι Πελάτες καταργούνται από το Workspace σας, αλλά το ιστορικό τους παραμένει αποθηκευμένο. Οι αποκλεισμένοι πελάτες δεν μπορούν να κάνουν online κράτηση, αν και το προφίλ τους παραμένει ορατό στην ομάδα σας.
Για τη Διαχείριση ατομικών προφίλ πελατών, όπου περιλαμβάνονται και οι τρόποι διαγραφής ενός μεμονωμένου πελάτη ή αποκλεισμού ενός συγκεκριμένου πελάτη από το να κάνει κράτηση, ανοίξτε απευθείας το προφίλ του πελάτη.
Μαζική διαγραφή των πελατών σας
- Από το κύριο μενού στα αριστερά της οθόνης σας, μεταβείτε στους Πελάτες.
- Επιλέξτε Λίστα πελατών από το αριστερό πλαίσιο του μενού.
- Πάνω από τη Λίστα πελατών, δίπλα στο Όνομα πελάτη, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να επιλέξετε όλους τους πελάτες ή επιλέξτε συγκεκριμένους πελάτες ξεχωριστά.

- Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή για να καταργήσετε τα προφίλ των πελατών.

- Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Διαγραφή για να επιβεβαιώσετε ξανά.

Μόλις διαγραφούν, οι επιλεγμένοι πελάτες αφαιρούνται από τη λίστα πελατών σας, αλλά τα προηγούμενα ραντεβού τους παραμένουν στο workspace σας.
Μαζικός αποκλεισμός των πελατών σας
- Από το κύριο μενού στα αριστερά της οθόνης σας, μεταβείτε στην ενότητα Πελάτες.
- Πάνω από τη Λίστα πελατών, δίπλα στο Όνομα πελάτη, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να επιλέξετε όλους τους πελάτες ή επιλέξτε συγκεκριμένους πελάτες ξεχωριστά.

- Κάντε κλικ στο κουμπί Μαζική επεξεργασία και επιλέξτε Αποκλεισμός πελατών.

- Στο αναδυόμενο παράθυρο Αποκλεισμός πελατών, επιλέξτε έναν λόγο αποκλεισμού.

- Κάντε κλικ στο κουμπί Αποκλεισμός για επιβεβαίωση.
Μετά τον αποκλεισμό, οι πελάτες δεν μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση στην επιχείρησή σας. Το προφίλ τους παραμένει στη Λίστα πελατών σας με την κατάσταση αποκλεισμού ορατή στην Ομάδα σας. Για την αναίρεση του αποκλεισμού των πελατών, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και επιλέξτε Αναίρεση αποκλεισμού πελατών.






