Arkivér og slet medarbejdere fra dit arbejdsområde
I denne vejledning lærer du, hvordan du begrænser en medarbejders adgang til dit arbejdsområde ved at arkivere eller slette vedkommendes profil for at forhindre nye aftalebookinger.
I denne artikel
Sådan fungerer arkivering eller sletning af medarbejdere
Hvis en medarbejder forlader virksomheden midlertidigt eller permanent, kan du enten arkivere eller slette vedkommendes profil, alt efter hvad der passer bedst til dine behov.
- For at arkivere en medarbejder skal du først redigere vedkommendes adgang ved at fjerne kommende vagter og indstille vedkommendes tilladelsesniveau til Ingen adgang. Derefter skal du aflyse eller omtildel eventuelle fremtidige aftaler. Arkivering fjerner vedkommende fra din kalender og tidsplan, men bevarer vedkommendes historik og giver mulighed for fremtidig genaktivering.
- Hvis du vil slette en medarbejder, skal du først arkivere og derefter slette vedkommendes profil. Dette fjerner vedkommendes adgang til arbejdsområdet permanent, men bevarer dine virksomhedsanmeldelser, vedkommendes tidligere salg og aftaledata i dine rapporter.
Arkivér medarbejdere
- Gå til Team fra hovedmenuen til venstre på din skærm.
- Vælg Medarbejdere i menuen til venstre.
- Vælg medarbejderen for at åbne vedkommendes profil.
- I medarbejdervisningen skal du klikke på knappen Handlinger i panelet til venstre og vælge Arkivér.

- Klik på knappen Arkivér i pop op-vinduet for at bekræfte.
Når en medarbejder er blevet arkiveret, fjernes vedkommendes adgang, men profilen kan gendannes når som helst. Du bliver bedt om at aflys eller omfordele eventuelle kommende aftaler før arkivering.
Fortryd arkivering af medarbejdere
-
Fra hovedmenuen til venstre på skærmen skal du gå til Team.
-
Vælg Medarbejdere i menupanelet til venstre.
-
Oven over listen over medarbejdere skal du klikke på ikonet Filtrer i værktøjslinjen for at se arkiverede profiler.
-
I visningen Filtre skal du vælge Arkiveret under Status og derefter klikke på knappen Anvend nederst.

-
På listen over arkiverede medarbejdere skal du klikke på Handlinger ved siden af medarbejderen og vælge Fortryd arkivering i panelet.

Når en medarbejder ikke længere er arkiveret, modtager vedkommende en invitation via email, og vedkommendes profil genaktiveres. For at gøre vedkommende tilgængelig for onlinebooking skal du opdatere vedkommendes profilindstillinger og tilføje planlagte vagter.
Slet medarbejdere permanent
- Fra hovedmenuen til venstre på skærmen skal du gå til Team.
- Vælg Medarbejdere i menupanelet til venstre.
- Oven over listen over medarbejdere skal du klikke på ikonet Filtrer i værktøjslinjen for at se arkiverede profiler.
- I filter-visningen skal du under Status vælge Arkiveret og derefter klikke på knappen Anvend.

- På listen over arkiverede medarbejdere skal du klikke på Handlinger ved siden af medarbejderen og vælge Slet permanent i panelet.

- Klik på knappen Slet i pop op-vinduet for at bekræfte.
Når en medarbejders profil er slettet permanent, fjernes vedkommendes adgang, men vedkommendes tidligere salg, aftaler og anmeldelser forbliver i dine Rapporter.
Ofte stillede spørgsmål
- Slet medarbejderens planlagte vagter
- Deaktivere onlinebooking i vedkommendes medarbejderprofil
- Opdater vedkommendes tilladelsesniveau til Ingen adgang
Medarbejdere skal arkiveres individuelt. Dette sikrer, at alle fremtidige aftaler og data administreres korrekt.
Ja, prisen på dit Fresha-abonnement er baseret på antallet af medarbejdere, der kan bookes. Når du deaktiverer kalenderbookinger for en medarbejder, arkiverer eller sletter vedkommende, bliver medarbejderen fjernet fra din månedspris. Ændringer i dit abonnement træder i kraft i din næste faktureringsperiode. Denne ændring sker automatisk. Du behøver ikke at foretage nogen manuelle ændringer i dine Fresha-abonnementsindstillinger.
Når en medarbejder er blevet slettet permanent, kan disse data ikke gendannes. Du skal oprette medarbejderen igen ved at tilføje en ny profil til vedkommende.
Hvis du ikke vil arkivere eller permanent slette en medarbejder, men har brug for at begrænse vedkommendes adgang og tilgængelighed, kan du sætte vedkommende på pause. For at gøre dette kan du gøre følgende:
Du kan senere arkivere vedkommendes profil eller gendanne adgangen til arbejdsområdet, hvis det er nødvendigt.




