Hallitse käyttöoikeusrooleja
Hallitse tiimisi käyttöoikeusrooleja, jotta päivittäinen toiminta sujuu moitteettomasti.
Tässä artikkelissa
Muokkaa käyttöoikeusroolia
- Siirry näytön vasemmassa reunassa olevasta päävalikosta kohtaan Asetukset.
- Napsauta Tiimi-kategoriaa, niin pääset käyttöoikeusasetuksiin.

- Valitse vasemmalla olevasta valikkopaneelista Käyttöoikeusroolit nähdäksesi luomasi käyttöoikeusroolit.
- Jos haluat muokata käyttöoikeusroolia, napsauta roolin vieressä olevaa Toiminnot-kohtaa (kolme pistettä) ja valitse seuraavista toiminnoista:
- Muokkaa: voit päivittää useita käyttöoikeusroolin osa-alueita, kuten nimen, käyttöoikeuden ja tiimin jäsenten määrityksen. Kun olet tehnyt päivitykset, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta päivittääksesi käyttöoikeusroolin.

- Hallitse tiimin jäseniä: Voit lisätä tiimin jäseniä tähän käyttöoikeusrooliin tai poistaa heitä siitä. Merkitse kunkin tiimin jäsenen vieressä oleva valintaruutu, jos haluat liittää hänet tähän käyttöoikeusrooliin, tai poista valinta, jos haluat poistaa hänet roolista, ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta päivittääksesi asetuksesi.

- Nimeä uudelleen: päivitä käyttöoikeusroolin nimi. Kun olet päivittänyt, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta päivittääksesi käyttöoikeusroolin nimen.

- Kopioi: kopioi käyttöoikeusroolin nimen ja käyttöoikeusalueet. Tätä voidaan käyttää käyttöoikeusroolin nopeaan luomiseen uudelleen ja lisäalueiden käyttöönottoon korkeamman roolin vastuulle.

- Muokkaa: voit päivittää useita käyttöoikeusroolin osa-alueita, kuten nimen, käyttöoikeuden ja tiimin jäsenten määrityksen. Kun olet tehnyt päivitykset, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta päivittääksesi käyttöoikeusroolin.
Käyttöoikeusroolin poistaminen
- Siirry näytön vasemmalla puolella olevasta päävalikosta kohtaan Asetukset.
- Napsauta Tiimi-kategoriaa, niin pääset käyttöoikeusasetuksiin.

- Valitse vasemmalla olevasta valikkopaneelista Käyttöoikeusroolit nähdäksesi luomasi käyttöoikeusroolit.
- Voit muokata käyttöoikeusroolia napsauttamalla roolin vieressä olevaa Toiminnot-kohtaa (kolme pistettä) ja valitsemalla Poista.

- Tähän rooliin määritetyt tiimin jäsenet on määritettävä toiseen käyttöoikeusrooliin, jotta he voivat jatkossakin käyttää työtilaasi. Voit määrittää heidät uudelleen napsauttamalla heidän nimensä vieressä olevaa käyttöoikeustasoa ja valitsemalla roolin käytettävissä olevista toiminnoista.
- Jos tiimin jäsenelle jää Ei käyttöoikeutta, hän ei voi enää käyttää työtilaa.
- Kun olet päivittänyt tiimin jäsenten käyttöoikeustasot, napsauta Vahvista poistaaksesi roolin.

Kun olet poistanut käyttöoikeusroolin, käyttöoikeutesi vastaavat tätä. Et voi poistaa käyttöoikeuksia Ei käyttöoikeutta ja Omistaja, koska ne ovat oletuskäyttöoikeuksia.
UKK
Kun kopioit roolin, siihen kopioidaan samat käyttöoikeudet ja käyttöoikeusasetukset**,** mutta sitä ei määritetä kenellekään tiimin jäsenelle. Sinun on nimettävä rooli uudelleen (tarvittaessa) ja määritettävä tiimin jäsenet sille manuaalisesti.
Kaikki käyttöoikeusrooliin tekemäsi muutokset tulevat voimaan välittömästi kaikkien kyseiseen rooliin määritettyjen tiimin jäsenten osalta. Jos haluat muuttaa vain tiettyjen tiimin jäsenten käyttöoikeuksia, kopioi rooli, säädä käyttöoikeuksia kopiossa ja määritä uusi rooli sen sijaan kyseisille tiimin jäsenille.
Jos haluat muuttaa käyttöoikeusrooliesi näyttöjärjestystä, avaa Käyttöoikeusroolit, napsauta sitten Toiminnot ja valitse Muuta järjestystä. Vedä ja pudota jokainen rooli järjestääksesi ne haluamaasi järjestykseen ja napsauta Tallenna järjestys päivittääksesi muutoksesi.
Kun työtilan omistajuus siirretään olemassa olevalle tiimin jäsenelle, omistajuuden saava tiimin jäsen saa työtilan omistajan käyttöoikeusroolin, ja sinun käyttöoikeusrooliksesi muutetaan korkea.