Arhivează și șterge articole din Lista de servicii
Află cum să ștergi definitiv servicii, grupuri și categorii sau cum să le arhivezi dacă intenționezi să le utilizezi mai târziu.
În acest articol
Arhivează sau șterge servicii și grupuri
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, accesează Catalog.
- Selectează Listă de servicii din panoul din stânga al meniului.

- Lângă un serviciu sau un grup, dă clic pe Acțiuni (trei puncte) și selectează una dintre următoarele opțiuni:
- Arhivează: elimină categoria din meniul tău fără a o șterge definitiv.
- Șterge definitiv: Elimină complet categoria din lista ta de servicii.

Serviciile care nu au fost rezervate în ultimul an vor fi arhivate automat.
Dezarhivează articole din lista ta de servicii
- Din meniul principal din partea stângă a ecranului, accesează Catalog.
- Selectează Listă de servicii din panoul din stânga al meniului.

- Deasupra Listei de servicii, fă clic pe butonul Filtre din bara de instrumente.

- În fereastra pop-up cu filtre, fă clic pe lista derulantă de sub Stare și selectează Arhivat.

- Dă clic pe butonul Aplică din partea de jos a ferestrei pop-up.
- Lângă serviciul, grupul sau categoria arhivată, faceți clic pe butonul Acțiuni, apoi selectați Dezarhivează.

- În fereastra pop-up, dă clic pe butonul Dezarhivează pentru a confirma.
Odată dezarhivat, articolul va apărea din nou în Lista de servicii, gata de a fi rezervat.
Întrebări frecvente
Programările existente nu vor fi afectate de arhivarea sau ștergerea serviciilor. Orice programări care au fost făcute înainte ca serviciul să fie arhivat sau șters vor fi onorate în continuare și vor apărea în calendarul tău de programări.
Un serviciu trebuie eliminat din grup înainte de a putea fi arhivat sau șters din meniul tău. Când un grup este arhivat sau șters, doar grupul este ascuns, iar serviciile sale individuale rămân active.