Recenzii

Recenzii

5.0 Great

335 de evaluari

Filtreaza dupa recenzii

330

0

4

0

1

Recenzii de incredere

Toate evaluarile provin de la clienti reali, in urma vizitelor verificate

  • Romina B.

    dec 2, 2022

    Perfect as ever. Thank you Mariana

  • נ.מ. ר.

    noi 29, 2022

    תודה רבה, היה מעולה ומושלם!

  • Renegade 2.

    noi 16, 2022

    The best massage.

  • TV

    Tamir V.

    noi 15, 2022

    Kind and professional staff, quality massage, good atmosphere and a simple, clean and pleasant place

  • Romina B.

    noi 14, 2022

    Merci Mariana! Perfect massage, feel super relaxed

  • A

    Adriana

    noi 11, 2022

    Multumiri Stelianei pentru o experienta foarte placuta!

  • A

    Adriana

    noi 7, 2022

    Am avut o experienta excelenta si cu rezxervarea si la masaj terapeutic cu Steliana, voi reveni curand. Multumesc!

  • Romina B.

    noi 7, 2022

    Totally relaxed after the knots in my muscles are all tackled

  • T

    Traian

    noi 2, 2022

    Good experience, tidy and very welcoming place to relax and have a massage!

  • OM

    Oana M.

    oct 31, 2022

    Multumesc pentru o experienta senzoriala completa Dnei Mariana. Recomand salonul si pe dna ca terapeut pentru masaj.

  • Saskia H.

    oct 31, 2022

    So relaxing and nice massage!!! I already had a lot massages and this one is definitely one of the best! Thank you very much

  • Romina B.

    oct 29, 2022

    First footreflexmassage, felt really good. And normal massage was perfect, as ever

  • MC

    Monica C.

    oct 26, 2022

    Steliana mi-a facut un masaj extraordinar - mi-a decontractat toti muschii!

  • M

    Magda

    oct 26, 2022

    Sunt foarte multumita de experienta cu Irina. Profesionalismul, grija fata de pacient si caldura cu care m-a primit m-au facut sa ma simt in largul meu si sa colaborez bine cu ea chiar daca unele proceduri sunt mai greu de facut.

  • Romina B.

    oct 24, 2022

    Perfect relaxing massage from Irina.

  • T

    Traian

    oct 21, 2022

    Foarte bun masajul!

  • MC

    Monica C.

    oct 19, 2022

    Absolut excelent - tot stresul meu a evaporat!

  • M

    Mihaela

    oct 1, 2022

    Minunat!

  • I

    Ioana

    sep 24, 2022

    Super masajul de relaxare! Efectiv am simtit ca adorm si ca o greutate a fost ridicata de pe umeri. Am plecat usoara ca un fulg!

  • AC

    Andreea C.

    sep 24, 2022

    M-am simtit minunat!!

  • Domnita C.

    sep 23, 2022

    GENIAL!!! Mariana are mainile de aur. Pe langa serviciile impecabile, este un interlocutor profund si cald. Pot spune cu certitudine ca am beneficiat de leac pentru trup si suflet!

  • Simona S.

    sep 21, 2022

    Excelent

  • TI

    Talal I.

    sep 14, 2022

    TopTop services

  • Damian G.

    sep 13, 2022

    As always, 5 stars.

  • AN

    Alexandru N.

    sep 12, 2022

    I went to Kineto Dino for a therapeutic massage session because I had back pains after lifting something heavy. Therapeutic massage was recommended to me by a friend who also had back pain, but I’ve never tried it before. I had a 1 hour and 20 minutes session with Mariana and all I can say is that my back pain was gone when I’ve left the Dodo. I was also very relaxed. I’ve never had this experience before and I’ll definitely return. I’ve also proposed my girlfriend to try it. Thank you for helping me!

Folosim cookies pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a monitoriza traficul pe website. Citeste mai mult