Beoordelingen

Beoordelingen

4.7 Great

244 beoordelingen

Filteren op beoordeling

175

57

12

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • A

    Amrita

    Feb 4, 2023

    Me wax afspraak is top geweest zoals altijd. Maar een feedback van dec 2022. Dat er op 31 dec een fee van srd 50 betaald moest worden, zonder dat de klanten op de hoogte waren gesteld. Dat vond k minder. K dach juist missch een korting voor vaste klanten. But ja, was minder. Want was niet bekend gemaakt.

  • BH

    Bridney H.

    Jan 28, 2023

    Voor mijn eerste keer vond ik het super comfortabel. Goede behandeling en hoop dat ik volgende keer weer zo een ervaring mag beleven. Superb 💪🏾

  • Jirah M.

    Jan 26, 2023

    Het is de tweede keer dat ik bij jullie kom en nogmaals, kom ik thuis aan dan zie ik dat niet alle haartjes verdwijderd zijn. Dan bedoel ik niet kleine fijne haartjes, maar zichtbare haartjes die sws weggehaald moesten worden.

  • R

    Roma

    Jan 24, 2023

    Het was goed

  • RR

    Reshmi R.

    Jan 24, 2023

    Goede service, en ik voelde me helemaal op me gemak

  • S

    Syreeta

    Jan 10, 2023

    Was goed en die dame laat je helemaal op je gemak voelen.

  • Ruth W.

    Dec 28, 2022

    Altijd de beste behandeling gekregen. Daarom kom ik altijd terug. Soms duurt het wat langer tussen behandelingen, maar jullie zijn mijn eerste keus. Ook om de ligging. Ik ben ook tevreden dat ik nu zelf online mijn afspraak kan maken. Kudos.

  • DM

    Demii M.

    Dec 27, 2022

    Werkt geduldig en stelt je gerust ! Tot de volgende keer.

  • Giovanna C.

    Nov 30, 2022

    Super tevreden zoals altyd . Lekkere babbel gehad met Laila . 😀

  • IP

    Imeghan P.

    Nov 28, 2022

    Ik voel nog wat haar. Niet alles s weg.

  • Vivian S.

    Nov 24, 2022

    altijd goed, niets te klagen...

  • Poeketi T.

    Nov 16, 2022

    Goed behandeld zoals altijd

  • Cynthia S.

    Nov 15, 2022

    Heel fijn.

  • Sjefelie P.

    Nov 10, 2022

    Was top Het was ook mijn eerste keer😒maar ik ben heel erg blij met de behandeling en de accommodatie Thanx once again en jullie specialist was top❤️Syreeta

  • Jaël A.

    Nov 10, 2022

    Nergens zo een goede ervaring gehad als hier!

  • AB

    Amorencia B.

    Oct 27, 2022

    Heelgoed

  • Joan C.

    Oct 26, 2022

    Ik kom er altijd met plezier. De 2 dames van par'bo zijn top en heel vriendelijk. Ik geniet van mijn wax moment. Gezellige babbel en heel geduldig. I love it

  • Winston L.

    Oct 26, 2022

    Vergeet aub mijn spaarkaart / punten kaart niet bij te werken…

  • IR

    Ifa R.

    Oct 22, 2022

    ALTIJD TOP!!!!!

  • KB

    Kimberly B.

    Oct 17, 2022

    Altijd goed hoor.

  • SP

    saista p.

    Oct 17, 2022

    Wax Lady was geweldig en had geduld❤️ ik kom zeker terug

  • JF

    Jesse F.

    Oct 17, 2022

    Het was goed en heel snel gedaan. Top!👍

  • M

    Merrylin

    Oct 11, 2022

    Erg klantvriendelijk

  • Poeketi T.

    Oct 8, 2022

    Ervaring was top class

  • SW

    Stephany W.

    Sep 28, 2022

    Was very good

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder