Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Great

46 beoordelingen

Filteren op beoordeling

44

2

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • L

    leo

    jan. 27, 2023

    It was great.

  • KL

    Katja L.

    jan. 7, 2023

    Vriendelijk, gezellig, maar vooral deskundig! Blij met het resultaat!

    Michelle

    Michelle

    Dank je wel Katja. Altijd fijn om te horen 🙏

    7e januari 2023 15:41

  • EB

    Eline B.

    jan. 2, 2023

    Erg goede ervaring met permanente make-up laten zetten 😊

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Goed om te horen Eline. Dank je wel voor de feedback 😘

    7e januari 2023 15:42

  • GM

    gwen m.

    dec. 31, 2022

    Geweldig geholpen! neemt echt de tijd voor je. mega blij met het resultaat.

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Super Gwen. Thanks voor jou geduld en vertrouwen

    7e januari 2023 15:44

  • L

    Lisa

    dec. 31, 2022

    Grappige, spontane en leuke vrouw Michelle. Mooie nagels met Biabbehandeling. Tevreden!

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    😅 Dank je wel Lisa. We hebben zeker gelachen. Was gezellig 😘

    7e januari 2023 15:43

  • MV

    Monique v.

    dec. 22, 2022

    The best in town voor wenkbrauwen en nagels! 👍👍👍

    Michelle

    Michelle

    Dank je wel Monique! Hier word ik heel blij van ❤️

    22e december 2022 08:31

  • MG

    Manon G.

    dec. 20, 2022

    Fijne communicatie, blij mee! :)

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Manon. Goed om te horen. Jij ook bedankt 😘

    7e januari 2023 15:45

  • Vanessa D.

    dec. 12, 2022

    Best Biab nails ever, Michelle is so precise, professional, experienced and friendly!

    Michelle

    Michelle

    Thank you so much Vanessa. Glad you loved your Biab. 😘

    22e december 2022 08:32

  • Elisa E.

    dec. 8, 2022

    Beautiful nails and excellent service. Very happy with the results

    Michelle

    Michelle

    Thank you 🙏😘

    8e december 2022 19:12

  • PD

    Paula d.

    jul. 7, 2022

    heel blij met het resultaat van de Biob lak en ook zeer vriendelijk ontvangen

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Dank je wel Paula voor de nice feedback.

    7e juli 2022 14:59

  • EO

    Esra O.

    jul. 6, 2022

    I have tried a few nail salons in Amstelveen and I cannot recommend Michelle Turner’s salon enough. Every time I get consistent and high quality service. My nails look great! Michelle is so talented and friendly, I highly recommend her. She also offers permanent makeup and brow styling services.

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Thank you Esra, this means so much to us as a company and stylist. I love having you as our client. Always loving conversations.

    7e juli 2022 15:01

  • CV

    Cristel V.

    mrt. 21, 2022

    Prachtige wenkbrauwen en anderhalf uur geweldig gezelschap van Michelle!

    Michelle

    Michelle

    ❤️

    25e april 2022 15:22

  • MV

    Monique v.

    sep. 7, 2021

    THE best in town! 👍👍👍

  • AD

    angelique D.

    jul. 15, 2021

    Echt enorm blij met het resultaat!!

  • Ellen v.

    mei 9, 2021

    Mijn micro blading, (done by other) was al binnen een jaar vervaagd en lelijk van kleur geworden. Via via bij Michelle terecht gekomen en Powder Brows laten doen. Zeer professioneel, friendly en Michelle nam echt de tijd om tot een super resultaat te komen. Very glad wz the result. Thx Michelle, your the best x

    Michelle

    Michelle

    🙏🏻😘

    25e april 2022 15:23

  • Astrid E.

    mrt. 18, 2021

    Super geholpen

  • Dee V.

    sep. 30, 2020

    I had a combo eyebrow. Thank you Michelle. Hygiene perfect! Look forward to my next appointment

  • Tamara D.

    aug. 24, 2020

    Super mooie strakke zwarte eye liner gemaakt , heel blij mee

  • ZD

    Zuzana d.

    aug. 20, 2020

    Powderbrouws done by Michelle - the result looks better than any expectations.

  • Tamara D.

    aug. 14, 2020

    Nu Ombre Powder brows laten zetten Super goed netjes , in alle rust uitmeten en zetten , super blij mee Een toppertje , laat ook meteen de rest doen bij haar , eyeliner enz

  • AI

    Alena I.

    jul. 20, 2020

    Mijn nagels zijn weer super mooi gelakt met opi gelcolor. Michelle is heel gastvrij, gezellig en spontaan en kan ongelofelijk mooi de nagels doen. Ik ben altijd super tevreden als Michelle mijn nagels heeft gedaan. Ze heeft ook een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren wat heel fijn is.

  • ID

    Ingrid D.

    feb. 5, 2023

  • J

    Julia

    jan. 28, 2023

  • M

    Madeleine

    jan. 3, 2023

  • Cynthia S.

    dec. 21, 2022

    Michelle

    Michelle

    ❤️

    22e december 2022 08:30

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder