Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Great

34 beoordelingen

Filteren op beoordeling

32

2

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Elisa E.

    Dec 8, 2022

    Beautiful nails and excellent service. Very happy with the results

    Michelle

    Michelle

    Thank you 🙏😘

    8e december 2022 19:12

  • PD

    Paula d.

    Jun 13, 2022

    heel blij met het resultaat van de Biob lak en ook zeer vriendelijk ontvangen

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Dank je wel Paula voor de nice feedback.

    7e juli 2022 14:59

  • EO

    Esra O.

    Apr 7, 2022

    I have tried a few nail salons in Amstelveen and I cannot recommend Michelle Turner’s salon enough. Every time I get consistent and high quality service. My nails look great! Michelle is so talented and friendly, I highly recommend her. She also offers permanent makeup and brow styling services.

    MT BEAUTY

    MT BEAUTY

    Thank you Esra, this means so much to us as a company and stylist. I love having you as our client. Always loving conversations.

    7e juli 2022 15:01

  • CV

    Cristel V.

    Mar 21, 2022

    Prachtige wenkbrauwen en anderhalf uur geweldig gezelschap van Michelle!

    Michelle

    Michelle

    ❤️

    25e april 2022 15:22

  • MV

    Monique v.

    Sep 7, 2021

    THE best in town! 👍👍👍

  • AD

    angelique D.

    Jul 15, 2021

    Echt enorm blij met het resultaat!!

  • Ellen v.

    May 7, 2021

    Mijn micro blading, (done by other) was al binnen een jaar vervaagd en lelijk van kleur geworden. Via via bij Michelle terecht gekomen en Powder Brows laten doen. Zeer professioneel, friendly en Michelle nam echt de tijd om tot een super resultaat te komen. Very glad wz the result. Thx Michelle, your the best x

    Michelle

    Michelle

    🙏🏻😘

    25e april 2022 15:23

  • Astrid E.

    Mar 18, 2021

    Super geholpen

  • Dee V.

    Sep 30, 2020

    I had a combo eyebrow. Thank you Michelle. Hygiene perfect! Look forward to my next appointment

  • Tamara D.

    Aug 24, 2020

    Super mooie strakke zwarte eye liner gemaakt , heel blij mee

  • ZD

    Zuzana d.

    Aug 19, 2020

    Powderbrouws done by Michelle - the result looks better than any expectations.

  • Tamara D.

    Aug 13, 2020

    Nu Ombre Powder brows laten zetten Super goed netjes , in alle rust uitmeten en zetten , super blij mee Een toppertje , laat ook meteen de rest doen bij haar , eyeliner enz

  • AI

    Alena I.

    Jul 20, 2020

    Mijn nagels zijn weer super mooi gelakt met opi gelcolor. Michelle is heel gastvrij, gezellig en spontaan en kan ongelofelijk mooi de nagels doen. Ik ben altijd super tevreden als Michelle mijn nagels heeft gedaan. Ze heeft ook een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren wat heel fijn is.

  • M

    Melanie

    Dec 2, 2022

    Michelle

    Michelle

    Dank je wel 😘

    8e december 2022 19:12

  • M

    Marleen

    Dec 1, 2022

    Michelle

    Michelle

    Dank je wel 😘

    8e december 2022 19:13

  • Cynthia S.

    Dec 1, 2022

    Michelle

    Michelle

    Merci Cynthia 😘

    8e december 2022 19:13

  • Arijana B.

    Dec 6, 2021

  • Esther T.

    Sep 23, 2021

  • Arijana B.

    Aug 31, 2021

  • Lior A.

    Jul 28, 2020

  • MV

    Monique v.

    Mar 11, 2020

  • MV

    Monique v.

    Feb 18, 2020

  • Arijana B.

    Feb 6, 2020

  • MV

    Monique v.

    Jan 30, 2020

  • DR

    donna r.

    Sep 11, 2019

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder