Administrer bedriftssteder
Finn ut hvordan du redigerer eller sletter bedriftssteder for å holde bedriftsopplysningene dine nøyaktige og oppdaterte.
I denne artikkelen
Rediger stedsinformasjon
Slik endrer du informasjon om et sted:
- Åpne Innstillinger for arbeidsområde, velg Bedrift konfigurering og deretter Steder.
- Ved siden av et sted velger du Handlinger og Visning.
- Klikk på Rediger ved siden av det aktuelle feltet du vil oppdatere.
- Gjør endringer i stedsinformasjonen etter behov.
- Klikk på Lagre.
Endre rekkefølgen på stedene dine
Angi hvordan du vil at stedene skal vises i alle lister.
Slik omorganiserer du rekkefølgen på stedene dine:
- Åpne Innstillinger for arbeidsområde, velg Bedriftskonfigurering og deretter Steder.
- Klikk på Alternativer og velg Endre rekkefølge.
- Dra og slipp listen over steder i riktig rekkefølge.
- Klikk på Lagre rekkefølge.
Slett et sted
Du kan fjerne et sted permanent fra kontoen din hvis det ikke lenger er i bruk. Før du sletter stedet, må du sørge for at det ikke er noen fremtidige timer, ventende produktbestillinger eller ubetalte fakturaer.
Avbryt alle fremtidige timer
Slik avbryter du fremtidige timer:
- Åpne salg og velg timer.
- Bruk filtrene til å velge stedet og angi datointervallet som Siden start.
- Klikk på hver times referanse for å åpne og avbryte.
Hvis du planlegger å flytte kommende timer til et annet sted, anbefaler vi at du eksporterer listen over fremtidige timer før du kansellerer.
Gjør opp ubetalte salg
Slik gjør du opp ubetalte salg:
- Åpne Salg.
- Bruk filtrene til å velge sted, angi datointervallet som Siden start og vis Ubetalte fakturaer.
- Velg salgsreferansen for å åpne fakturaen og enten:
- Fullføre salget:
Klikk på Betal nå, velg en betalingsmåte og klikk på Betal nå for å motta betalingen. - Annuller salget:
Klikk på Hurtighandlinger (tre prikker), deretter på Annuller og bekreft på nytt ved å velge Annuller salg.
- Fullføre salget:
Slett et sted
Stedet kan slettes når du har administrert alle fremtidige timer, ubetalte salg og produktbestillinger.
Slik sletter du stedet ditt:
- Åpne Innstillinger for arbeidsområde, velg Bedrift konfigurering og deretter Steder.
- På det aktuelle stedet klikker du på Handlinger og velger Slett sted.
- Velg Slett for å bekrefte på nytt.
Sletting av et sted er permanent, så vi anbefaler ikke å gjøre dette for sesongbaserte steder eller midlertidige stenginger.