Recensioner

Recensioner

4.9 Great

171 recensioner

Filtrera efter betyg

161

10

0

0

0

Recensioner du kan lita på

Alla våra betyg kommer från äkta kunder efter verifierade besök

  • CK

    Carita K.

    Jan 17, 2023

    Great

  • T

    Therese

    Dec 13, 2022

    Fantastiskt

  • EH

    Eva H.

    Dec 6, 2022

    Fantastiskt bra hjälp med ond axel. Tack!

  • LR

    Laetitia R.

    Dec 5, 2022

    High expertise and very attentive practitioner.highly recommended! Thank you again for your help!

  • SR

    Susanne R.

    Nov 28, 2022

    Kändes mkt bra. Äntligen komma till ngn som verkar förstå o hitta mitt problem. Ser fram emot nästa besök

  • Barbro Z.

    Nov 10, 2022

    Efter behandlingen kände jag mig avslappnad och hade en annan öppenhet i min övre del av ryggen!

  • CM

    Clara M.

    Sep 23, 2022

    Super effective! Thumbs up

  • James G.

    Sep 20, 2022

    Brilliant.. very professionell and helpful

  • AP

    Anna-Lena P.

    Sep 20, 2022

    Kunnig professionell. Trevlig. Har ett helhetstänkandet vad gäller kroppen som vilar på vetenskaplig grund.

  • KP

    kjell p.

    Sep 19, 2022

    Mycket professionellt bemötande och en inkännande behandling. Rekommenderas.

  • Claudia K.

    Sep 19, 2022

    Väldig trevlig bemötande och väldig kunnig. Fick kanonbra hjälp

  • BN

    Björn N.

    Aug 25, 2022

    Klokt och effektivt som alltid. Utmärkt analys.

  • RB

    Ralf B.

    Aug 17, 2022

    Duktig och inkännande. Mitt första besök oss en ostiopat. Men inte den sista.

  • Elisabeth H.

    Aug 16, 2022

    Very friendly and professional

  • GR

    Gustavo R.

    Aug 2, 2022

    Craig is an amazing professional, open to listen and totally friendly. With him you will get a proper consultation, detailed explanations and a precise technique. Go to him if you want to get rid of you pain! Best in town!

  • GA

    Gisela A.

    Aug 2, 2022

    Efter att ha varit hos en kiropraktor utan att bli av med smärta/värk i skuldra, axlar och nacke var det fantastiskt att träffa en person som kunde sätta fingret på nya punkter att behandla. Önskar att jag hade besök honom tidigare istället för att gå och ha ont. Trevlig, professionell och kunnig. Boka!!!

  • KH

    Karin H.

    Jul 25, 2022

    Proffsigt bemötande vid mitt allra första besök. Uppskattar verkligen den holistiska inställningen till hälsa som Craig har.

  • AD

    Antonia d.

    May 11, 2022

    Underbar behandling! Starkt rekommendera det här

  • DC

    Dimitri C.

    Feb 2, 2022

    Amazing service!

  • VV

    Viviana V.

    Aug 18, 2021

    Tack för en mycket bra och proffesionell behandling

  • Veronica I.

    Jun 24, 2021

    Craig är helt fantastisk! Honom rekommenderar jag varmt !

  • Jobb I.

    Jun 21, 2021

    Alltid fantastisk hjälp.

  • ÅM

    Åsa M.

    Jun 21, 2021

    Sakta men säkert gör jag framsteg efter flera år med smärta i ryggen. Kan klart rekommendera Craig, hans tålamod, kunskap och förmåga att leta fram vad som kan ställa till det.

  • EH

    Elisabeth H.

    May 12, 2021

    Kan verkligen rekommendera Craig! Han har befriat mig från min migränhuvudärk och hjälpt mig med rygg-ont.

  • LT

    Lina T.

    Jan 26, 2021

    Craig är en av de bättre osteopaterna som jag mött. Mycket professionell och framförallt tog han sig tid i att sätta sig in i mina problem och bakgrunden. Behandlade inte bara problemområdet (låsning i ryggen i detta fall) utan helheten samt gav bra råd till förebyggande åtgärder. Kan varmt rekommendera.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse och övervaka webbplatstrafiken. Läs mer