Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Great

(59)

Filteren op beoordeling

54

5

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • MP

    Marleen P.

    jun. 9, 2023

    Heel veel uitleg gekregen en uistekende advies. Een aanrader

  • JD

    Jessica D.

    mei 12, 2023

    Echt een aanrader . Onmiddelijk resultaat. Super vriendelijk .

  • NV

    nancy v.

    mei 5, 2023

    Super vriendelijk, hele goeie uitleg, blij met het resultaat

  • JD

    Jessica D.

    mei 3, 2023

    Zeer tevreden super goede uitleg . Super sympathieke vrouw mijn nieuwe afspraak staat alvast vast

  • NV

    nancy v.

    apr. 24, 2023

    Heel goede ontvangst, super lieve en vriendelijke vrouw die alle nodige uitleg geeft, echt een aanrader

  • rudy s.

    apr. 6, 2023

    Professioneel en correct

  • IR

    Isabelle R.

    feb. 22, 2023

    Aangename behandeling

  • MD

    marc d.

    feb. 9, 2023

    Prima werk en service…steeds aangename ervaring

  • ND

    Nelly D.

    okt. 9, 2022

    Perfecte uitleg gekregen

  • KD

    Keshia D.

    jul. 26, 2022

    Altijd super leuk hier bij Mia, toffe madam met een vlotte babbel. Mijn sessies zijn altijd fun en plezier

  • Willy D.

    okt. 29, 2021

    Super Katja

  • Jürgen R.

    okt. 23, 2021

    Ik heb het gevoel dat het mijn buikspieren echt verstevigd. En Mia is heel vriendelijk en attent.

  • Jürgen R.

    okt. 23, 2021

    Zeer aangename therapie, totaal niet pijnlijk. Zowel Charline als Mia zijn heel sympathiek en vriendelijk.

  • Willy D.

    okt. 15, 2021

    Perfect

  • Veerle W.

    okt. 9, 2021

    CryoSilhouette zorgt voor een top service in combinatie met top behandelingen en advies op maat van je lichaam! Geen lose beloftes en behandelingen met resultaat! Katja adviseertt je met welke behandeling aan je verwachtingen kan voldoen. Ik kan CryoSilhouette alleen maar aanraden!

  • Inge M.

    okt. 5, 2021

    hartelijke ontvangst, ontspannende behandeling, bevredigend resultaat

  • Willy D.

    sep. 30, 2021

    Bedankt Ik ben heel tevreden!

  • KG

    Karin G.

    jul. 8, 2021

    Super behandeling!

  • Sandra C.

    mei 29, 2021

    Zalig ontspannen. Een gezondere blos in mijn gezicht, huid voelt zachter.

  • Karlien D.

    mei 19, 2021

    Zeer aangename ervaring! Een zeer lieve dame die me gerust had gesteld en een leuke babbel gehad. En meteen 2 cm minder, top!

  • KG

    Karin G.

    mei 8, 2021

    Geweldig eerste ervaring ! Warme onthaal en zeer professioneel Dankjewel !

  • Lien M.

    mrt. 25, 2021

    Zeer vriendelijk ontvangen, heel duidelijke info gekregen over de behandeling , er wordt heel duidelijk gemaakt dat het niet enkel voldoende is om vet te bevriezen maar dat er van jou toch ook nog een inspanning vereist is, is voor mij een eindje rijden maar ga zeker terug. Proefbehandeling gedaan ... 2de afspraak geboekt ....

  • JG

    Jaklin G.

    mrt. 12, 2021

    Uitgebreide informatie gekregen.

  • MS

    Monique S.

    okt. 15, 2020

    Zeer ontspannend

  • MS

    Monique S.

    okt. 8, 2020

    Rustgevend en zalig moment

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Cookiebeleid