Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Great

1237 beoordelingen

Filteren op beoordeling

1085

144

8

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Kyran R.

    Sep 8, 2022

    De jongen die mij knipte zei dat hij weinig fades deed in Nederland maar veel in Aruba en dat kan ik zien. Super netjes en strak geknipt!

  • JP

    Jeroen P.

    Sep 8, 2022

    Relaxte mensen, prettige muziek, goede vibe, redelijke koffie, okee prijs :-)

  • GP

    Giovanni P.

    Sep 7, 2022

    Oscar was my barber and he did an excellent job

  • Johannes V.

    Sep 7, 2022

    Goede service, lekkere koffie, goede gesprekken en oog voor detail.

  • Stefan B.

    Sep 7, 2022

    Altijd goed! Fijne sfeer met vriendelijke en kundige vaklui.

  • DG

    Dimitar G.

    Sep 5, 2022

    Het overloop kan beter zijn

  • SG

    Sumit G.

    Sep 5, 2022

    Relaxt, vriendelijk en heel kundig geholpen door Ivan. De haircut was keurig en de hoofdmassage was de kerst op de taart.

  • Daniël B.

    Sep 3, 2022

    Prettige en goede service, mijn haar en baard zien er weer goed uit!

  • A

    Anonymous

    Sep 3, 2022

    Onervaren kapper. Duurt lang en de kapsel is niet gewedlgig.

  • Damian K.

    Aug 30, 2022

    Perfect 👌💪😎

  • Kyran R.

    Aug 23, 2022

    Leuke gasten daar, gezellige sfeer. Echt een barbershop gevoel.

  • JH

    Judith H.

    Aug 20, 2022

    My son had the most amazing haircut from Oscar! Great service and stunning barbershop! Will see your team in 4weeks!

  • MK

    Maurice K.

    Aug 13, 2022

    Beste kapper ooit! De mannen doen het fantastisch!

  • Youssef E.

    Aug 9, 2022

    The hairdresser had an eye for detail. he perfectly achieved the cut I wanted and the same thing for the beard.

  • PN

    Philip N.

    Aug 3, 2022

    Goede kapper!

  • BT

    Bo T.

    Aug 1, 2022

    Awesome haircut, thanks bro!

  • JB

    Jochem B.

    Jul 23, 2022

    Zoals altijd even aardig en gastvrij!

  • RL

    Robbin L.

    Jul 22, 2022

    Kon op vrijdag nog last minute terecht. Top geknipt door Oscar. Fijne, relaxte sfeer. Ik kom terug!

  • MK

    Maurice K.

    Jul 12, 2022

    Top knipbeurt! Bedankt

  • zahariev.alexander7@gmail.com Z.

    Jul 1, 2022

    Top !!!

  • Azar m.

    Jun 30, 2022

    Goede en nette kappers. Tevreden met mijn look!

  • Dennis v.

    Jun 29, 2022

    Topzaak, goeie sfeer en bovenal topresultaat!

  • CV

    Cornel V.

    Jun 29, 2022

    Erg goed geknipt, tevreden!

  • Leo B.

    Jun 24, 2022

    is wat stil. deze jongen is duidelijk aan vacantie toe!

  • BB

    Bart B.

    Jun 18, 2022

    Toppers zijn het!

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder