Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Great

26 beoordelingen

Filteren op beoordeling

26

0

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Tessa W.

    Oct 4, 2022

    Alles gewoon top!

  • Loes D.

    Sep 10, 2022

    Professioneel en super vriendelijk

  • Mariet H.

    Aug 27, 2022

    Heel goede, deskundige en ontspannen behandeling. Zeker een aanrader voor mooie wenkbrauwen en harsbehandeling van het gezicht.

  • CB

    Charlotte B.

    Aug 24, 2022

    Ik kom al jaren zeer tevreden bij Marsida, echt een vakvrouw!

  • YK

    Yvette K.

    Jul 28, 2022

    Marsida is geweldig, het is altijd fijn en gezellig bij haar! Niemand kan tippen aan haar talent :)

  • NL

    Nati L.

    Jul 27, 2022

    Vakkundig, professioneel en attent. The best in town en omstreken. Communicatie gaat snel en makkelijk. Nieuwe booking tool is zeer handig.

  • RM

    Remy M.

    Jul 21, 2022

    Fijne snelle, en vooral vakkundige, behandeling. Zoals altijd al. Een bezoek aan Marsida is altijd een feestje. Het begint al bij de ontvangst, altijd een lach, altijd goede zin. Afhandeling van de betaling is ook fijn. Je ontvangt een betalingsverzoek, je betaald en klaar! Ook haar nieuwe boekingssysteem is een aanwinst. Zelf kijken ik de agenda en snel een afspraak boeken wanneer het het best uitkomt. Marsida, ga zo door en see you next time 😊

  • NS

    Nathalie S.

    Jul 20, 2022

    Altijd fijn!!

  • Riana A.

    Jul 9, 2022

    Ik kom al heel lang bij Astetik en ben elke keer weer heel erg tevreden na de behandeling. Marsida is een toppertje en ik raad Astetik zeker aan!

  • Kelly H.

    Jul 8, 2022

    Rustig, zeer lief en behulpzaam. Echt een aanrader!

  • Renate C.

    Jul 8, 2022

    Marsida creëert een erg fijne, rustige sfeer en communiceert prettig en open.

  • AV

    Anastasia V.

    Sep 10, 2022

  • JH

    Joyce H.

    Sep 9, 2022

  • Gwen G.

    Sep 9, 2022

  • Carlijn H.

    Sep 7, 2022

  • A. F.

    Sep 1, 2022

  • JD

    Jill D.

    Aug 30, 2022

  • VK

    Veronique K.

    Aug 13, 2022

  • Joy M.

    Jul 28, 2022

  • NO

    Nora O.

    Jul 26, 2022

  • MV

    Marc v.

    Jul 13, 2022

  • Bente R.

    Jun 28, 2022

  • Ester W.

    Jun 24, 2022

  • JD

    Jill D.

    Jun 24, 2022

  • Gaby S.

    Jun 17, 2022

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder