Recenzije

Recenzije

5.0 Great

99 ocjene

Filtriranje prema ocjeni

98

1

0

0

0

Recenzije kojima možete vjerovati

Sve naše ocjene dolaze od stvarnih korisnika nakon provjerenih posjeta

  • Katarina Ž.

    Nov 25, 2022

    Ugodan i profesionalan odnos prema pacijentu. Sve je lijepo objašnjeno, jasno se vidi znanje i primjena istog i iskustvo u liječenju. Iz ordinacije sam izašla sretna i zadovoljna uslugom.

  • Renata P.

    Oct 26, 2022

    Odlična usluga

  • TL

    Tamara L.

    Oct 14, 2022

    Najbolji

  • mirjana b.

    Oct 4, 2022

    Sve pohvale za profesionalnost i ljubaznost. S povjerenjem im prepuštam brigu o mojoj kralježnici.👏

  • TL

    Tamara L.

    Sep 19, 2022

    Svaki put ispunita sva moja ocekivanja

  • Draga Ž.

    Aug 18, 2022

    Ivan je odličan, profesionalan, stručan i ugodan. Dao je konkretne savjete i ciljane vježbe. Prezadovoljna sam!

  • Vlatko E.

    Aug 1, 2022

    Precizna dijagnostika, ciljane vježbe uz samodisciplinu vrlo brzo daju pozitivne rezultate, stručnost, znanje i profesionalan pristup, čista petica za Vinka Božića

    Vinko Božić

    Vinko Božić

    Hvala na povjerenju!

    1. kolovoza 2022 19:07

  • JJ

    Julijana J.

    Jul 26, 2022

    Fizioterapeut Ivan je bio izvrstan. Objasnio mi je neke stvari koje mi nisu bile jasne, otvoren za pitanja i prijedloge, a opet sam imala dovoljno vremena u miru i tišini kako bih se opustila i uživala u masaži što mi je također bitno. Svakako dolazim ponovno 🙂

  • Martina N.

    Apr 14, 2022

    Sve pohvale 😁

  • KT

    Kristijan T.

    Apr 13, 2022

    Profesionalno....

  • Inga L.

    Apr 12, 2022

    Odlično!

  • Inga L.

    Apr 12, 2022

    Odlično!

  • Inga L.

    Mar 31, 2022

    Preporođena nakon Josipine masaže. Toplo preporučam! :)

  • Inga L.

    Mar 31, 2022

    Baka mi je preporođena nakon Josipine masaže i tretmana.

  • Renata P.

    Feb 18, 2022

    Najbolja usluga u gradu!Za svaku pohvalu!

  • Renata P.

    Feb 7, 2022

    Vrlo stručno, profesionalno, pristup djeci vrlo korektan. Preporuka svima!

  • Sanja V.

    Dec 14, 2021

    Vrlo ugodna atmosfera, stručno i profesionalno osoblje. Prezadovoljna svim učinjenim tretmanima. Za svaku preporuku!

  • Martina N.

    Aug 23, 2021

    Hvala! Prezadovoljna sam. Nakon terapije je osjecaj odlican. Vidimo se opet!

  • Martina N.

    Apr 6, 2021

    Sve pohvale. Osoblje strucno i profesionalno. Svakako za preporuku. Dolazim opet sigurno 😊

  • TL

    Tomislav L.

    Nov 28, 2022

  • Vlatko E.

    Nov 25, 2022

  • Blaženka J.

    Nov 25, 2022

  • Blaženka J.

    Nov 23, 2022

  • SP

    Sven P.

    Nov 14, 2022

  • Marija B.

    Nov 11, 2022

Upotrebljavamo kolačiće da bismo poboljšali svoje iskustvo i nadzirali posjete web-stranici. Pročitajte više