Recenzii

Recenzii

5.0 Great

100 de evaluari

Filtreaza dupa recenzii

97

3

0

0

0

Recenzii de incredere

Toate evaluarile provin de la clienti reali, in urma vizitelor verificate

  • Ioana P.

    Nov 30, 2022

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • BI

    Bianca I.

    Nov 29, 2022

    Pfoessional services. Bianca is a nail artist and expert.

  • BI

    Bianca I.

    Nov 29, 2022

    Wonderful atmosphere and ambient. Highly recommended.

  • CC

    Corina C.

    Nov 25, 2022

    O experienta deosebita, iar acest lucru se datoreaza Silviei. A fost foarte profesionista, a inteles exact ce imi doresc, iar rezultatul a fost peste asteptari, mai exact un balayage exceptional! Multumesc si cu siguranta voi reveni cu placere!

  • IC

    Ionela C.

    Nov 18, 2022

    100% recommend 🤍

  • AC

    Alexandra C.

    Nov 18, 2022

    Servicii de calitate si personal profesionist! Locul este impecabil! Recomand cu drag!

  • AV

    Alexandra V.

    Nov 18, 2022

    Cristina a inteles exact ce tunsoare doream si a realizat-o la perfectie💗 Salonul este bine ingrijit si cu un super vibe. Keep up the good work!

  • BI

    Bianca I.

    Nov 18, 2022

    Wonderful place and atmosphere! I highly recommend this place and services!

  • CC

    Corina C.

    Nov 15, 2022

    Atmosfera placuta si personal profesionist. Silvia a fost super😊, recomand cu incredere!

  • Ana B.

    Nov 14, 2022

    Minunat, ca întotdeauna ❤️

  • EH

    Elena H.

    Nov 11, 2022

    M-am simtit foarte bine. Cristina este foarte draguta si atenta la detalii. :)

  • BI

    Bianca I.

    Nov 11, 2022

    Amazing place and the best hairstylist In Bucharest ❤️❤️

  • AS

    Anemona S.

    Nov 10, 2022

    A fost foarte bine. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. Revin de fiecare data cu plăcere aici.

  • SE

    Stefania Mihaela E.

    Nov 9, 2022

    The best place in town! I just love the place and the girls. They are very professional and they are really careful with clients.

  • CT

    Catalina T.

    Nov 6, 2022

    Minunat, ca de fiecare data! 🥰❤️

  • CT

    Catalina T.

    Nov 6, 2022

    Awesome service, awesome profesional!!

  • BI

    Bianca I.

    Nov 5, 2022

    Servicii exceptionale si un ambient minunat.

  • AT

    Ana T.

    Nov 5, 2022

    Dsoara Izabela e foarte draguta ca de obicei. Si unghiile sunt fix ce trebuie

  • Ioana P.

    Nov 2, 2022

    Unghiute perfecte la Bianca, multumesc!

  • IR

    Irina R.

    Oct 29, 2022

    ⚡️⚡️⚡️

  • Valentina P.

    Oct 29, 2022

    Super tehnica și explicații!

  • CAMELIA T.

    Oct 28, 2022

    Un salon frumos , elegant, ambianta plăcută, personal tânăr și bine pregatit. Cristina știe ce face , și face foarte bine. Revin cu drag de fiecare data. Recomand!

    Ardelean Cristina

    Ardelean Cristina

    👍😍

    28 octombrie 2022 13:04

  • IR

    Irina R.

    Oct 25, 2022

    100/10

  • BI

    Bianca I.

    Oct 25, 2022

    Servicii premium si o echipa formata din profesionisti si pasionati de frumos!!

  • AP

    Andreea P.

    Oct 24, 2022

    Cel mai fresh salon! Revin mereu cu drag!

Folosim cookies pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a monitoriza traficul pe website. Citeste mai mult