Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Great

25 beoordelingen

Filteren op beoordeling

24

1

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • P

    Patricia

    jan. 12, 2023

    Wat heb ik genoten van mijn reiki behandeling! Vriendelijk onthaald in een aangename sfeer en niet wetende wat ik moest verwachten, ben ik super enthousiast. Mijn volgende afspraak is al geboekt. Bedankt Kevin!

    KM

    Kevin Meulemans

    Heel graag gedaan Patricia 🌟🌈

    13e januari 2023 12:02

  • M

    Marina

    jan. 5, 2023

    Heel ontspannend het heefd zeker deugd gedaan ! Voor herhaling vatbaar

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    🙏❤️

    5e januari 2023 17:35

  • VC

    Vicky C.

    dec. 29, 2022

    Heel verzorgde en aangename ervaring de relaxmassage bij Nathalie, voor herhaling vatbaar! Met veel passie voor haar job!

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    🙏❤️

    30e december 2022 10:03

  • V

    Vanessa

    dec. 29, 2022

    Vriendelijk! Leuke babbel! Lekker warm!

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️🙏

    30e december 2022 07:50

  • MV

    Melissa V.

    dec. 13, 2022

    Gewoonweg genieten en helemaal tot rust komen.

  • A

    Annemie

    nov. 24, 2022

    We kwamen voor de eerste keer en kregen voor de massage zeker voldoende uitleg over wat er ging gebeuren en hoe de kruiden en oliën werkten op ons lichaam. We hadden gekozen voor de honingmassage, echt een aanrader. Wij komen zeker nog terug

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    Blij te horen dat jullie er van genoten hebben! 🙏❤️

    25e november 2022 06:12

  • M

    Martine

    nov. 8, 2022

    Zalige massage in een aangename omgeving met gepaste muziek. Zeer rustgevend. Nathalie voelt ook waar de blokkades zitten. Nadien ben je als herboren. Oorkaarsen zijn zeker ook een aanrader. Even in een andere fijne omgeving zijn. Nath'ure et Elle is zeker een aanrader. Top!!!!!

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    🙏❤️

    8e november 2022 14:18

  • H

    Heidi

    nov. 4, 2022

    Alles super in orde 🙂

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    Oh dankje 🙏❤️

    4e november 2022 18:35

  • Kelly C.

    okt. 26, 2022

    Topmadam waar je je meteen thuis voelt. Helpt je ontzettend goed verder en staat steeds klaar met goede raad. Steeds met een goed gevoel terug naar huis om weer uit te kijken naar de volgende keer💖

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    OH dankje!!! 🙏❤️

    26e oktober 2022 19:53

  • M

    Maria

    okt. 12, 2022

    Je voelt je meteen op je gemak bij Nathalie. Professioneel en vriendelijk

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    ❤️🙏

    12e oktober 2022 09:56

  • Wendy B.

    sep. 29, 2022

    SUPER! Een half uurtje relaxen in een gezellige ruimte met kaarsjes/ muziekje.zalige gezichtsmasage met guasha steen & olie door Nathalie super sympathieke dame die altijd tijd neemt voor een babbeltje & top in haar vak. Een aanrader, een half uurtje je hoofd leegmaken & gesoigneerd worden kan wonderen doen 🥰

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    Dankje voor de mooie woorden! ❤️🙏 Blij dat je je even hebt kunnen ontspannen.

    30e september 2022 14:36

  • V

    Vince

    sep. 26, 2022

    👌 "Geweldig" 👌

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    ❤️

    26e september 2022 19:04

  • KV

    Kim V.

    sep. 23, 2022

    Van het moment dat de deur openging voelde ik de rust al op me afkomen. De juiste setting. Beste massage die ik ooit heb gehad. Het mocht blijven duren. De rust die Nathalie uitstraalt, brengt ze over op je lichaam. De volgende afspraak zal niet lang op zich laten wachten.

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    Blij dat je ervan genoten hebt ❤️🙏

    26e september 2022 19:03

  • SB

    Sandrina B.

    sep. 8, 2022

    Massage heeft geweldig deugd gedaan.Voor herhaling vatbaar

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️

    20e september 2022 12:59

  • A

    Anne

    sep. 8, 2022

    Zalig genieten, een zen moment, een belevenis. Anders dan op een ander maar pure verwennerij !

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️

    20e september 2022 12:59

  • KS

    Katarina S.

    sep. 5, 2022

    Wat een warme ontvangst met lekker thee en water. Eerst alles doorlopen wat mag ik hier verwachten en dan heerlijk ontspannende massage. Echt een aanrader.

  • W

    Wendy

    sep. 1, 2022

    Geweldige madam en altijd te vinden voor een babbel 😉😍 ik ga er met plezier heen, ik zou geen andere in de plaats willen 🥰

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    Oh merci Wendy, zoooo lief!! 🥰 Ook jij bedankt voor de leuke momentjes he... 🙏❤️

    1e september 2022 18:23

  • C

    Chantal

    jan. 26, 2023

  • MS

    Martine S.

    jan. 13, 2023

  • C

    Chantal

    jan. 5, 2023

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️🙏

    5e januari 2023 17:35

  • AV

    Anneleen V.

    okt. 19, 2022

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    🙏❤️

    19e oktober 2022 09:50

  • AV

    Annelies V.

    okt. 17, 2022

  • K

    Kaliska

    okt. 7, 2022

    Nath'ure et Elle

    Nath'ure et Elle

    ❤️🙏

    12e oktober 2022 09:57

  • AV

    Anneleen V.

    sep. 20, 2022

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️

    20e september 2022 12:59

  • GH

    Gwen H.

    sep. 16, 2022

    Nathalie Kesteloot

    Nathalie Kesteloot

    ❤️

    20e september 2022 12:59

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder