Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Great

34 beoordelingen

Filteren op beoordeling

31

3

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • AC

    Alita C.

    Jan 6, 2023

    Marijke is vriendelijk en een perfectioniste. Fijne en rustige omgeving. De massage is aan te bevelen!

  • R

    R

    Jan 5, 2023

    Prima behandeling en heel hygiënisch. En heel vriendelijke belangstellende gesprekstof!! 10 met een griffel zeiden ze vroeger

  • Esther d.

    Jul 21, 2022

    Super persoonlijk, heel relaxed en een mooi resultaat. Dank je wel!

  • LH

    LouiseLoes H.

    Feb 2, 2022

    Een tien met een griffel

  • KV

    Kim V.

    Jul 28, 2021

    Heel netjes gewerkt en een fijne ontspannen tijd gehad. Blij met het eindresultaat.

  • UV

    Ursela v.

    Jun 30, 2021

    Super mooie gellak op mijn teennagels. Laat de zon maar komen. Tenen Summerproof

  • IS

    Inès S.

    May 27, 2021

    Ze luistert precies naar wat de klant wil. En ze zorgt voor een ontspannen en fijne sfeer. Ik voel me heerlijk verwent.

  • LH

    LouiseLoes H.

    Mar 10, 2021

    Warm aanbevolen!!

  • IV

    Irene v.

    Dec 3, 2020

    Professioneel en een top resultaat, erg blij mee!

  • Karin K.

    Nov 23, 2020

    vakkundig, neemt de tijd, adviseert, punctueel, genoeg keuzen qua kleuren.

  • SV

    Sarah v.

    Nov 23, 2020

    Heel vriendelijk, altijd gezellig en hele goede service! Aanrader

  • yolande s.

    Oct 28, 2020

    Prima service, op afgesproken tijd aan de beurt. Nail studio Melodie werkt erg hygiënisch en secuur. Een aanrader voor iedereen die mooi gelakte nagel wil.

  • HV

    Heleen V.

    Oct 21, 2020

    Bij nail studio Melody worden je nagels erg goed met olie behandeld, De kleur er heel precies opgezet. De kwaliteit van de gellak is erg goed. Ik weet dat mijn nagels zeker 4 weken er top uitzien., En het is er ook nog super gezellig. Een aanrader!

  • Monique W.

    Aug 4, 2020

    Goed geholpen gelijk 2 behandelingen gedaan. Blij met het resultaat.

  • Nada E.

    Jul 24, 2020

    Vriendelijke professionele dame levert top kwaliteit. Ze neemt echt de tijd voor je en je kan leuk met haar kletsen. Je kan kiezen uit veel kleuren nagellak en ze werkt het mooi af.

  • EW

    Eva W.

    Jul 9, 2020

    Erg mooi eindresultaat!

  • RV

    Raymon V.

    Jan 26, 2023

  • L

    Laura

    Dec 20, 2022

  • JV

    Judith V.

    Nov 29, 2022

  • NJ

    Nanda J.

    Aug 26, 2022

  • RV

    Raymon V.

    Mar 4, 2022

  • TM

    Trijnie M.

    Oct 11, 2021

  • DV

    Denise V.

    Sep 6, 2021

  • DV

    Denise V.

    Jul 27, 2021

  • Linda H.

    Dec 14, 2020

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder